Fotbal international

Scandal la meciul care l-a dus în istorie pe Klopp! Mane a răbufnit la adresa lui Salah, iar camerele TV au surprins tot. Video

31.08.2019 | 21:56
Scandal la meciul care la dus in istorie pe Klopp Mane a rabufnit la adresa lui Salah iar camerele TV au surprins tot Video

Liverpool a câștigat cu 3-0 partida jucată în deplasare cu Burnley, într-un meci contând pentru etapa a 4-a din Premier League. A fost cea de-a 13-a victorie consecutivă a „cormoranilor” în campionat, reprezentând un adevărat record în istoria de 127 de ani a clubului. 

Mane a răbufnit la adresa lui Salah

Totuși, Klopp nu a putut celebra succesul pe deplin. Liverpool a condus cu 2-0 la pauză, după autogol lui Wood și golul lui Mane. În repriza secundă, „cormoranii” au mai marcat o dată prin Firmino. Putea fi chiar 4-0, însă Mohamed Salah a preferat să tragă dintr-o poziție complicată în loc de a-i pasa lui Mane, aflat singur cu poarta goală.

Decizia lui Klopp de a-l înlocui în minutul 85 cu Shaqiri l-a scos din minți pe Mane. Senegalezul a vociferat pe banca de rezerve și a aruncat cu obiecte, amintindu-și de faza în care Salah trebuia să-i paseze. Englezii au dezvăluit că Mane e supărat pe faptul că egipteanul pasează tot mai puțin în ultima vreme, dar rămâne integralist de fiecare dată, Klopp preferând să-i schimbe pe Mane și pe Firmino în timpul jocurilor.

Recordul lui Jurgen Klopp pe banca lui Liverpool
Recordul lui Jurgen Klopp pe banca lui Liverpool

Rămâne de văzut dacă Jurgen Klopp va alege să-l pedepsească în vreun fel pe Sadio Mane pentru gestul său ori dacă lucrurile se vor rezolva de la sine, mai ales că acum urmează o pauză de zece zile dedicată meciurilor internaționale.

Liverpool are un start de sezon foarte bun, fiind singura echipă din Premier League cu maximum de puncte după patru etape. Pentru „cormorani” urmează un alt meci accesibil, pe teren propriu cu Newcastle, iar apoi debutul în noul sezon din Champions League, unul cât se poate de complicat, în deplasare cu Napoli.