ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Scandal la meciul lui CSA Steaua din Liga 3! Daniel Oprița a sărit la un adversar. Video

Autor: Rareș Mușătoiu | 28.10.2020 | 19:22
Scandal la meciul lui CSA Steaua din Liga 3! Daniel Oprița a sărit la un adversar. Video
Scandal la meciul lui CSA Steaua din Liga a III-a! Daniel Oprița a sărit la un adversar. sursă foto: captură Steaua TV

Meciul lui CSA Steaua din Liga a III-a împotriva celor de la FC Voluntari 2 a creat un conflict care putea să degenereze cu ușurință. Daniel Oprița, antrenorul Stelei, a sărit la un adversar după ce acesta l-a înjurat, izbucnind un scandal la care au participat majoritatea jucătorilor.

ADVERTISEMENT

„Roș-albaștrii” au disputat restanța contra echipei secunde a FC Voluntari, meci nedisputat inițial datorită numărului crescut de jucători și membri ai staff-ului tehnic confirmați cu noul virus SARS-CoV-2.

Steaua s-a impus cu 1-0, dar finalul partidei a fost unul extrem de încins, Daniel Oprița pierzându-și cumpătul și pornind un conflict cu unul dintre jucătorii adverși.

Scandal la meciul lui CSA Steaua din Liga a III-a! Daniel Oprița a sărit la un adversar.

Antrenorul Stelei susține că a fost înjurat de un tânăr jucător de la echipa adversă, apoi a intrat pe teren și spiritele s-au încins puternic.

ADVERTISEMENT

Jucătorii ambelor formații, dar și membri ai staff-urilor tehnice s-au contrat, dar situația a fost ținută sub control, fără să apără agresiuni fizice.

„Îmi cer scuze. Am avut și o ieșire la final. Un copil de la Voluntari ne-a injurat, îmi cer scuze că am avut ieșirea asta. La cum am trăit meciul, mi-am pierdut puțin cumpătul. Se întâmplă la fotbal”, a declarat Daniel Oprița pentru Steaua TV, la finalul partidei.

CSA Steaua s-a impus în cele din urmă, chiar dacă a jucat în inferioritate în partea a doua a partidei. Singurul gol al partidei a fost înscris de Morariu în minutul 63, când steliștii erau deja în nouă jucători de câmp.

ADVERTISEMENT

Steaua, lider autoritar în Liga a III-a

Echipa se află pe primul loc al seriei a IV-a din Liga a III-a, având maximum de puncte după șapte etape. Pe locul al doilea este echipa secundă a FCSB-ului, cu 15 puncte.

„Militarii” au învins echipa secundă a FCSB-ului în a doua etapă, 2-1 în deplasare, după un meci destul de strâns. Analizând parcursul fotbalistic, se pare că steliștii vor fi greu de oprit din drumul lor spre promovarea în eșalonul secund, obiectiv asumat oficial de către club.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua a promovat anul acesta, după ce a ratat promovarea de două ori. Deși steliștii au fost alocați într-o serie dificilă cu Dinamo 2, Rapid 2 și FCSB 2, până acum au reușit să învingă toate rivalele.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!