Sporturi

Scandal la meciul lui Halep cu Buzărnescu! Miki s-a înfuriat pe arbitri, iar fanii i-au luat partea: „Ar trebui să se rejoace meciul!”

Autor: Alin Miu | 03.07.2019 | 19:02
Scandal la meciul lui Halep cu Buzărnescu! Miki s-a înfuriat pe arbitri, iar fanii i-au luat partea: „Ar trebui să se rejoace meciul!”
Scandal la meciul lui Halep cu Buzărnescu

Simona Halep a avut nevoie de trei seturi ca să treacă de Mihaela Buzărnescu în turul 2 de la Wimbledon, în final impunându-se 6-3, 4-6, 2-6. În următoarea rundă, Simona se va duela cu Viktoria Azarenka. 

Scandal la meciul lui Halep cu Buzărnescu! Miki s-a înfuriat pe arbitri

Duelul dintre Halep și Buzărnescu a fost unul al break-urilor, ambele sportive jucând excelent pe serviciul adversarei. Un moment extrem de tensionat s-a petrecut chiar în ultimul game al meciului, când arbitrul de scaun a dezavantajat-o pe Miki. Buzărnescu a servit, iar Halep a returnat mingea în aut, decizie confirmată de unul dintre arbitrii de linie. Totuși, arbitrul de scaun a intervenit și a considerat că mingea trimisă inițial de Buzărnescu a fost în aut, astfel că i-a acordat punctul Simonei. Mihaela i-a solicitat arbitrului rejucarea punctului, fără succes însă, fapt ce a scos-o din minți.

Fanii au reacționat imediat pe Twitter, iar aproape toți i-au dat dreptate lui Buzărnescu: „Teribilă decizie!”, „Teribil arbitraj. Buzărnescu servește în teren, Halep returnează afară, arbitrul de scaun intervine peste decizia arbitrului de linie și acordă punct pentru Halep. Ce se întâmplă?!”, „Dezgustător ce s-a întâmplat. Ar trebui să se rejoace meciul de la acel punct. Decizia a costat-o meciul pe Buzărnescu” au scris câțiva dintre ei.

Halep își continuă astfel forma bună prin această victorie, ajungând la opt succese în ultimele sale zece meciuri. A fost primul duel jucat între cele două în circuitul profesionist. Halep și Buzărnescu au fost reprezentantele României în proba de simplu în duelurile cu Cehia și Franța la ediția din acest an de FED Cup. În vreme ce Halep și-a câștigat cele patru meciuri pe care le-a avut, Buzărnescu le-a pierdut pe toate trei.

Simona Halep încearcă să-și egaleze performanța realizată în 2014 la Wimbledon, atunci când ajungea până în semifinale. Anul trecut, Halep s-a oprit chiar în turul 3.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!