“Ultimul salariu s-a luat în luna ianuarie! Este bătaie de joc și nu mai putem accepta așa ceva! Nu mai vrem să stăm în cantonament, nu mai vrem să facem câte două antrenamente. I-am spus asta și domnului Iordănescu. Vrem să ne primim banii pentru că am muncit. Nu suntem slugi și nu vrem își bată nimeni joc de noi, a spus un jucător al medieșenilor sub protecția anonimatului. Mai mult de atât, situația financiară a clubului este una înfiorătoare.

Din câte se pare, clubul ar avea bani în conturi pentru plata salariilor, dar din cauze birocratice, mai exact, unele ce țin de insolvență, oficialii medieșeni nu reușesc să facă plățile. Cu toate acestea, conducerea asigură că situația salarială se va rezolva, însă doar atunci când cei de la Fiscul local vor permite acest lucru. Ne-a apucat Paştele pe burta goală. Nu găsim vinovaţi, ne uităm doar la Doamne-Doamne.

Scandal la Mediaș! Bucurie a fotbalistilor de la Gaz dupa golul marcat de Yazalde in meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna si Gaz Metan Medias, contand pentru playout-ul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul comunal Concordia din Chiajna, vineri 26 aprilie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Bucurie a fotbaliștilor de la Gaz Metan după un gol marcat în Liga 1 Betano

Edi Iordănescu, semnal de alarmă

Ne gândim că aceşti băieţi şi tot ce înseamnă clubul Gaz Metan ar merita să fie susţinuţi de oamenii de bine din Mediaş, că este un orăşel mic care a rămas cu 40 şi ceva de mii de locuitori, de la 80 de mii pe vremea lui Ceauşescu”, declara și Ioan Mărginean, președintele celor de la Gaz Metan Mediaș. De altfel, antrenorul echipei, Edi Iordănescu a atras atenția asupra situației de la echipă. “Avem un grup care e neplătit din ianuarie, care duminică la ora asta se pregăteşte să facă sărbătorile fără un ban în buzunar, este tragic.

Am tăcut, am încercat să mă autocenzurez, dar şi dacă săptămâna viitoare vor persista, probabil că voi ieşi public şi voi spune mai multe lucruri. Ne bucurăm de moment, încercăm să îl prelungim, nu ne este uşor să gestionăm starea de spirit care este contrară cu victoriile pe care le avem şi cu punctele adunate!”, a mai spus Edi Iordănescu.

  • 1 este locul pe care îl ocupă Gaz Metan Mediaș în play out-ul Ligii 1 Betano