Fotbal international

Scandal la Milan. Vedeta Zlatan Ibrahimovic la cuțite cu omul patronului, Ivan Gazidis. “Acesta nu e Milanul meu!”

12.06.2020 | 11:24
Scandal la Milan Vedeta Zlatan Ibrahimovic la cutite cu omul patronului Ivan Gazidis Acesta nu e Milanul meu
ADVERTISEMENT

Fotbalul italian revine în actualitate în acest weekend, făcându-și încălzirea cu returul semifinalelor din Cupa Italiei: Napoli – Inter și Juventus – Milan.

Zlatan Ibrahimovic s-a certat cu administratorul delegat al lui Milan

Pentru rossoneri este genul de meci de totul sau nimic, pentru că sunt ani buni de când trofeele nu mai reprezintă o obişnuinţă pentru jucătorii lui Milan.

ADVERTISEMENT

Atmosfera la Milan este foarte tensionată și vedeta lotului, suedezul Zlatan Ibrahimovic, un personaj care e obișnuit să spună lucrurilor pe șleau, a avut un atac hotărât la adresa lui Ivan Gazidis, cel care ani de zile s-a aflat la Arsenal în funcție de director executiv, iar acum a venit la Milan, adus de fondul de investiții american Elliot, care a preluat clubul în 2018.

Gazidis l-a respins pe Ibra în 2019 pe motiv că e prea bătrân

De altfel, relația dintre cei doi a fost de la început una glacială, ca urmare a faptului că Ibrahimovic şi spaniolul Cesc Fabregas au fost propuşi la Milan, la parametri zero, în 2018 şi Ivan Gazidis i-a respins pe motiv că au o vârstă înaintată.

ADVERTISEMENT

Şi totuşi Ibrahimovic a revenit pe San Siro în iarna acestui an, Paolo Maldini, directorul sportiv trecând peste opoziţia lui Gazidis, iar nordicul a răspuns fulger cu patru goluri până la oprirea campionatului.

Gazidis a venit la echipă abia cu două zile înainte de meciul cu Juventus din Cupă

Gazidis, numit administrator delegat la Milan, a ales cel mai prost moment pentru a se întâlni cu jucătorii în scopul obţinerii acordului lor pentru reducerea salariilor în noul sezon, cât timp se va juca fără spectatori, pentru că echipa se afla înaintea unui obiectiv important.

ADVERTISEMENT

Ibrahimovic l-a judecat scurt, exact ca după un-doi în mare viteză după care urmat executarea portarului advers: “De ce ai fost plecat atât de mult timp și ai venit acum,  la 48 de ore de meciul pentru finală?”

Ibra nu e mulțumit de actualul Milan

Ibrahimovic l-a pus la punct sec. “Acesta nu mai este Milan-ul meu, e mult prea multă incertitudine”. Gazidis a fost prins cu garda joasă şi nu a avut replică. “Da, este adevărat, nu mai este acel Milan plin de succese şi cu stabilitate economică”.

ADVERTISEMENT

Administratorul delegat a spus apoi că fondul Elliot asta urmărește, revenirea la gloria pierdută, dar acest lucru se va face în etape, gradat, însă jucătorii trebuie să stea liniștiți, pentru că fondul are o soliditate foarte mare.

ADVERTISEMENT