Life

Scandal la Mireasa! Simona Gherghe s-a certat cu o concurentă: „Îți dai seama cât ești de absurdă, mă, femeie, mă?”

Ceartă ca la ușa cortului în emisiunea Mireasa! Prezentatoarea Simona Gherghe a fost pusă într-o ipostază nedorită de una dintre concurente. Vedeta Antenei 1 a pus-o la locul ei!
13.05.2022 | 13:25
Scandal la Mireasa Simona Gherghe sa certat cu o concurenta Iti dai seama cat esti de absurda ma femeie ma
Simona Gherghe s-a certat cu o concurentă de la Mireasa. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Elena a început să se certe nu doar cu concurenții, ci și cu prezentatoarea show-ului Mireasa! Bruneta i-a vorbit pe un ton nerespectuos amfitrioanei reality-show-ului matrimonial de la Antena 1, luând pe toată lumea prin surprindere cu atitudinea ei.

Simona Gherghe, ceartă parte-n parte cu o concurentă de la Mireasa

Tânăra a fost nemulțumită pentru că, atunci când au ajuns pachetele din afara casei, aceasta nu a primit fondul de ten pe care și-l dorea, iar pe lângă asta voia și un ruj.

ADVERTISEMENT

Simona nu a înțeles tam-tam-ul care s-a creat în casă și a început s-o ia peste picior pe concurentă, spunându-i că exagerează foarte mult.

Elena nu a mai ținut cont că e într-o emisiune de televiziune și a plecat din platou, ba chiar Gherghe a rugat-o să iasă pentru că discuția putea să ajungă într-un punct și mai urât decât cel în care se purta deja.

ADVERTISEMENT

„Nu, nu am nevoie de un fond de ten și un ruj. Se pare că nu știți. Păi se vede că nu știți”, i-a spus pe un ton persiflator Elena Simonei Gherghe.

„Îți dai seama cât ești de absurdă?”

„În caz de nevoie, vă ajutați între voi”, i-a zis prezentatoarea. „Băi, Elena, ești fată deșteaptă. Tu știi că sunt femei în țara asta care au fugit acum o lună din calea războiului și nu au fond de ten?”, i-a închis gura Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT

„Comparați cu așa ceva? Faceți o comparație absurdă! Doamne ferește!”, i-a replicat Elena, vizibil iritată de comparația mai mult decât justificată făcută de Gherghe.

„Că nu ai primit fond de ten o săptămână, îți dai seama cât ești de absurdă, mă, femeie, mă?”, s-a enervat cumplit de tare realizatoarea.

ADVERTISEMENT

În acea clipă Elena s-a ridicat de pe canapea și s-a dat rănită, iar Simona chiar a rugat-o să plece din emisiune dacă nu poate face față isteriei pe care fix ea a provocat-o din cauza unui fond de ten.

 

ADVERTISEMENT