Video. Scandal monstru la Monte Carlo! Aproape să bată arbitrul!

Dragos Suciu   
in Sporturi
16/04/2018, 19:37
Video. Scandal monstru la Monte Carlo! Aproape să bată arbitrul!

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Tinerii jucători din circuitul ATP sunt din ce în ce mai des protagoniştii marilor scandaluri din tenisul mondial. După ce Nick Kyrgios l-a insultat pe Stan Wawrinka cu 3 ani în urmă la Rogers Cup, prin celebrul “Kokkinakis b****d your girlfriend”, referindu-se la un episod petrecut între Donna Vekic (prietena lui Wawrinka) şi tenismenul australian Thanasi Kokkinakis, a fost rândul altor jucători de nouă generaţie să iasă din tipare prin gesturi negative.

Daniil Medvedev a insultat un arbitru de scaun de culoare pentru ca mai apoi, la Wimbledon, să arunce monezi înspre arbitru, sugerând că e corupt, Denis Shapovalov l-a lovit pe arbitrul de scaun cu mingea, cedând nervos după pierderea unui punct, iar astăzi, Jared Donaldson a stârnit o uriaşă controversă în meciul din prima rundă contra lui Albert Ramos-Vinolas de la Monte Carlo.

Donaldson la un pas să îl lovească pe Gabas!

Condus cu un set şi un break, la 3-2 în setul secund, americanul Jared Donaldson a fost nemulţumit de o decizie venită în urma unui serviciu trimis de Ramos-Vinolas. Solicitând intervenţia aribtrului de scaun, Arnaud Gabas, Donaldson şi-a pierdut cumpătul în momentul în care nu i-a fost arătată o urmă, iar reacţia sa a fost una deosebit de violentă. Reluarea neoficială (pe zgură nu se foloseşte hawk-eye) i-a dat totuşi dreptate americanului, însă gestul său a fost incalificabil. VEZI FAZA VIDEO AICI

 

Închide ×