Sport

Scandal la naționala Angliei după remiza cu Ungaria! Jack Grealish, nemulțumit că a fost înlocuit

Jack Grealish este marea vedetă a naționalei Angliei, iar faptul că el a fost schimbat în repriza a doua a meciului cu Ungaria a declanșat un scandal în Insulă.
13.10.2021 | 00:33
Scandal la nationala Angliei dupa remiza cu Ungaria Jack Grealish nemultumit ca a fost inlocuit
ADVERTISEMENT

Starul englez este favoritul fanilor, dar se pare că selecționerul Gareth Southgate nu-l prea are la inimă. După ce l-a umilit la Euro 2020, tehnicianul a înlocuit și în meciul de marți seară.

Evoluțiile constant bune din sezonul trecut, dar și de la Euro l-au convins pe Pep Guardiola să bage mâna adânc în buzunar și să scoată banii pentru un transfer extrem de costisitor.

ADVERTISEMENT

Anglia a remizat cu Ungaria, iar Jack Grealish a provocat un scandal

După finala pierdută în vară pe teren propriu în fața Italiei la Euro 2020, Anglia aștepta în seara aceasta o calificare la CM 2022, însă nu a reușit să scoată decât un 1-1 pe Wembley cu Ungaria, iar un pui de scandal iese la iveală între Jack Grealish și Gareth Southgate.

Deși a fost unul dintre cei mai buni jucători ai gazdelor, Grealish a fost schimbat în minutul 62 cu Bukayo Saka. Conform The Sun, starul lui Manchester City a părut extrem de nemulțumit de decizia tehnicianului li chiar dacă s-a supus decizie pe fața sa se putea citi nedumerirea.

ADVERTISEMENT

Jack Grealish se afla în centrul fiecărui atac al Angliei și era ovaționat de public de fiecare dată când atingea mingea. Cu toate acestea, Southgate a văzut lucrurile diferit în timp ce a decis să facă o schimbare cu o jumătate de oră rămasă din meci.

Fanii l-au taxat pe Southgate

În ciuda faptului că Harry Kane, Mason Mount și Raheem Sterling nu au reușit să impresioneze, Gareth Southgate a optat în schimb să-l scoată pe Jack Grealish din teren. Jucătorul a părăsit cu reticență gazonul și pe fața sa se putea citi nedumerirea când a luat loc pe bancă.

ADVERTISEMENT

Fanii nu au fost nici ei mulțumiți de hotărârea selecționerului și au criticat alegerea de a-l înlocui pe starul lui Manchester City. ”Este o decizie uluitoare. Mount a fost îngrozitor și nici Sterling nu a fost grozav, dar îl scoate pe Grealish?”, a scris un suporter englez pe rețelele de socializare.

”Deci Southgate îl scoate Grealish când Kane, Sterling și Mount sunt anonimi…”, ”Extrem de bizar, Grealish a fost de departe cel mai eficient jucător din această seară” și ”Southgate l-a scos pe Grealish, care era cu capul și umerii deasupra oricui pe teren”, sunt alte comentarii ale fanilor dezamăgiți.

ADVERTISEMENT

Anglia rămâne favorită la locul 1

Anglia a fost condusă cu 1-0 pe Wembley de Ungaria după ce Roland Sallai a transform at un penalty dictat în urma unei intrări necontrolate a lui Luke Shaw, care l-a lovit cu gheata în cap pe Loic Nego.

Golul egalizator a fost realizat la doar câteva minute de John Stones, care a beneficiat de o bâlbâială a defensivei maghiare la o centrare din partea dreaptă și a reușit să împingă balonul în plasa porții lui Peter Gulacsi.

Cu două etape înainte de finalul preliminariilor, Anglia este lider în Grupa I, cu 20 de puncte, trei mai multe decât următoarea clasată Polonia. În noiembrie, britanicii vor întâlni Albania acasă și San Marino în deplasare în ultimele două partide și au șanse foarte mari de a se califica direct la turneul final din Qatar.

ADVERTISEMENT