Fotbal intern

Scandal şi băutură în cantonamentul naţionalei Under 19

Gheorghiţă Geolgău şi Mihai Stoichiţă au vorbit despre incidentele care s-ar fi petrecut în Grecia acolo une naţionala Under 19 a obţinut calificarea la Turul de Elită,
28.11.2017 | 12:24
Scandal si bautura in cantonamentul nationalei Under 19

Naţionala Under 19 a României a obţinut calificarea la Turul de Elită, însă jucătorii pregătiţi de către Adrian Boingiu ar fi petrecut peste măsură îndeplinirea acestui obiectiv. Libertatea a anuntat că team-managerul, Bogdan Dumitrache ar fi ieşit împreună cu tinerii fotbalişti în oraş şi ar fi petrecut peste măsură. Dar în momentul în care tricolorii s-au întors în camere, din cauza consmumului mare de alcool, aceştia au vomitat.VEZI AICI ONLINE TOATE FAZELE MECIULUI, ECHIPELE DE START, CLASAMENTUL IN TIMP REAL

Selecţionerul naţionalei României, Adrian Boingiu ar fi aflat de acest incident şi a decis să muşamalizeze absolut totul. Dar în cantonamentul echipei naţionale Gheorghiţă Geolgău a fost şi el implicat într-un scandal după ce fotbalistul lui Arsenal, Vlad Dragomir l-ar fi împins la unul dintre antrenamente, deoarece ar fi refuzat să părăsească o cameră de hotel.

Scandal la naţionala Under 19 cu Gheorghiţă Geolgău

Dar Gheorghiţă Geolgău a negat ambele incidente şi a mărturisit că Vlad Dragomir nici măcar nu se mai afla în cantonamentul echipei naţionale înainte de ultimul meci al tricolorilor. “Nu este nimic adevărat din ce s-a scris despre mine şi despre problemele băieţilor. În primul rând Vlad Dragomir nici măcar nus e mai afla cu noi în cantonament, deoarece oficialii lui Arsenal au aflat că el este suspendat pentru ultimul meci şi ne-au cerut acorsul să îl lăsăm să plece în Anglia”, a spus Geolgău.

La rândul său directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă a negat şi el incidentele în care au fost implicaţi Geolgău, Vlad Dragomir şi o parte dintre fotbaliştii lui Boingiu. “Este păcat că se scrie aşa ceva despre o generaţie care a început să facă lucruri frumoase. Nici măcar nu am luat în discuţie un astfel de incident la şedinţa noastră tehnică de luni deoarece nici măcar nu s-a întâmplat ceva”, a spus Stoichiţă.

Vlad Dragomir a dezminţit totul!

Dar şi Vlad Dragomir a dezminţit incidentele din Grecia pe pagina sa oficială de facebook. “În ultimele zile am fost ţinta unor atacuri de presă pe care le cataloghez a fi jalnice. În încercarea de a-şi face rating pe imaginea mea, construită cu multă muncă şi sacrificii, o publicaţie în lipsă de subiecte de senzatie a decis să inventeze o poveste conform careia eu l-aş fi bruscat pe Ion Geolgau. Vreau să-i asigur pe toţi iubitorii fotbalului romanesc că acest incident nu a existat niciodată, lucru pe care il poate confirma atat domnul Geolgău cât şi orice membru al delegaţiei Romaniei prezente la meciurile de calificare susţinute în Grecia. În toataăcariera mea nu am bruscat nici macar vreun coleg, cu atât mai mult un oficial. Să va fie ruşine tuturor celor care atţ minţit, contribuind în calitate de ziarişti sau “martori oculari” la acest articol jenant!”, a spus Dragomir.