News

Scandal la nivel înalt. Imagini EROTICE cu soţia unui politician. A fost fotografiată în ipostaze INDECENTE

Soţia unui politician a devenit subiect de bârfă în Parlament, dar şi pe internet, după ce mai multe imagini cu ea în diferite ipostaze intime au fost făcute publice....
15.03.2015 | 15:38
Scandal la nivel inalt Imagini EROTICE cu sotia unui politician A fost fotografiata in ipostaze INDECENTE

Soţia unui politician a devenit subiect de bârfă în Parlament, dar şi pe internet, după ce mai multe imagini cu ea în diferite ipostaze intime au fost făcute publice.

Alexandr Polituh a devenit recent preşedintele raionului Dergaci, decret semnat e Petro Porosenko. La scurt timp, presa din Ucraina a publicat materiale cu soţia sa goală. Aceasta a fost pozată în cele mai intime momente ale sale.

Din fotografii se înţelege că Elena, soţia politicianului, adoră să fie fotografiată în ipostaze sexy, ba chiar să-şi arate formele intime.

61645429

Cei doi soţi au împreună un băieţel de 10 ani, dar sunt în proces de divorţ. “De puţin timp în viaţa mea se întâmplă evenimente pe care nu le pot explica. Sunt mamă, împreună cu soţul meu avem un copil de 10 ani. Fără să fiu anunţată, la sfârşitul anului, soţul meu a plecat de acasă şi ne-a lăsat fără bani”, a scris Elena pe reţelele de socializare, citata de Lifenews.

Sursă: www.evz.ro

Tags: