Fotbal international

Scandal la nivel înalt în Juventus-Inter. Conte i-a arătat degetul mijlociu, iar preşedintele torinezilor l-a înjurat pe antrenor. Video

10.02.2021 | 11:23
Scandal la nivel inalt in JuventusInter Conte ia aratat degetul mijlociu iar presedintele torinezilor la injurat pe antrenor Video
ADVERTISEMENT

Juventus a eliminat-o pe Inter şi s-a calificat în finala Cupei Italiei, dar protagoniştii întâlnirii au fost Antonio Conte şi Andrea Agnelli. Antrenorul oaspeţilor i-a arătat degetul mijlociu, iar preşedintele gazdelor l-a înjurat pe tehnician.

Juventus – Inter s-a terminat 0-0 în manşa retur a semifinalelor. În tur, torinezii câştigaseră cu 2-1 pe Giuseppe Meazza, astfel că au obţinut biletele pentru finala ce va avea loc pe 19 mai. Adversara „Bătrânei Doamne“ se decide între Atalanta şi Napoli, după 0-0 în manşa tur.

ADVERTISEMENT

Conte i-a arătat degetul mijlociu preşedintelui lui Juventus

Vulcanicul Antonio Conte, fost jucător şi antrenor la Juventus, acum pe banca Interului, a fost surprins de camere, la pauză, arătându-i degetul mijlociu lui Andrea Agnelli, preşedintele torinezilor.

Conte n-a vrut să dea prea multe detalii la finalul partidei, dar a aruncat vina în tabăra torinezilor.

ADVERTISEMENT

„Juventus ar trebui să spună adevărul. Cred că al patrulea oficial a auzit şi a văzut ce s-a întâmplat pe parcursul meciului. Cred că persoanele din conducerea lui Juventus ar trebui să aibă mai mult bun simţ. Ar trebui să fie mai politicoşi şi să îi respecte pe aceia care muncesc“, a declarat Antonio Conte la final.

Andrea Agnelli l-a înjurat pe antrenorul lui Inter

Preşedintele lui Juventus nu a rămas dator şi l-a înjurat pe Conte la finalul meciului, conform presei din Italia. La rândul lui, a fost surprins de camere coborând pe scările stadionului şi aruncând vorbe dure în direcţia lui Antonio Conte.

ADVERTISEMENT

Tensiuni mai vechi

Cei doi au colaborat la Juventus. Andrea Agnelli l-a angajat pe antrenorul Antonio Conte în 2011. Sub comanda acestuia, Juventus a luat trei titluri consecutive, dar au apărut şi tensiunile dintre banca tehnică şi conducere. În 2014, Conte a părăsit-o pe Juventus la mijlocul perioadei de pregătire din intersezon.

În momentul în care Antonio Conte a acceptat propunerea de a o prelua pe Inter, rivala lui Juventus, situaţia dintre cele două tabere a devenit şi mai tensionată. A fost o „trădare“ din partea omului care jucase 13 ani pentru „Bătrâna Doamnă“, câştigând 5 titluri de campion, şi o antrenase spre alte 3 succese interne.

ADVERTISEMENT

Agnelli a încercat să păstreze aparenţele, declarând în cursul anului trecut că „Antonio Conte este fan Juventus, un căpitan, a câştigat Scudetto. Avem o relaţie amicală, aşa cum ar trebui. Suntem profesionişti“. La semifinala Juventus – Inter s-a văzut însă altceva.

ADVERTISEMENT