Fotbal intern

Scandal la pauză între oficialii Universității Craiova și cei ai lui CFR Cluj: “Stai, bă, în cușca ta! Nu mai plecați de aici!”. Exclusiv

03.08.2020 | 21:42
Scandal la pauza intre oficialii Universitatii Craiova si cei ai lui CFR Cluj Stai ba in cusca ta Nu mai plecati de aici Exclusiv
ADVERTISEMENT

Tensiuni uriaşe la finala campionatului. După prima repriză, oficialii celor două echipe au intrat într-un conflict verbal cu cei ai celor de la CFR Cluj. La ieşirea de la vestiare, cele două tabere s-au încăierat la tribuna 1, deasupra tunelului care duce la vestiare. 

UPDATE, 3 august, ora 22:16 / După scandalul iscat la pauză, organizatorii au luat măsuri și au adus trei bodyguarzi pentru a calma apele și pentru ca situația să nu degenereze.

ADVERTISEMENT

 


Preşedintele celor de la CFR Cluj, Marian Copilu, alături de Ion Ivaşcu şi Marius Bilaşco, au intrat într-un conflict verbal cu trei oficiali ai celor de la Universitatea Craiova. Oficialilor de la CFR Cluj li s-a reproşat că pun presiune pe arbitri şi vociferează din tribună.

Cele două tabere s-au înjurat şi oltenii care au avut acces în tribună i-au ameninţat pe oficialii celor de la CFR Cluj: “Stai, bă, în cușca ta! Nu mai plecaţi de aici!”, s-a auzit din tribuna 1. În cele din urmă, spiritele s-au mai calmat, fiecare tabără retrăgându-se în aşteptarea reprizei secunde.

ADVERTISEMENT

Scandal la pauză între oficialii Universității Craiova și cei ai lui CFR Cluj: “Stai, bă, în cușca ta! Nu mai plecați de aici!”

A fost o tensiune uriaşă pe teren. Dan Nistor a deschis scorul în minutul 10 cu un şut superb. Pentru ardeleni a egalat Paulo Vinicius în minutul 36 cu o lovitură de cap. Spiritele s-au încins din cauza lui Ovidiu Haţegan.

Tabăra celor de la CFR Cluj au contestat vehement arbitrajul centralului care nu ar fi dat un penalty pentru campioana en-titre. Oltenii nu au putut trece peste tupeul oficialilor de la CFR Cluj, care urlau la brigada de arbitri, moment în care a izbucnit conflictul.

ADVERTISEMENT

Marian Copilu, omul de legătură între Petrescu şi Bordeianu

De altfel, Marian Copilu este omul de legătură a lui SuperDan cu banca tehnică. Petrescu se află la Cluj şi a vorbit non-stop pe parcursul primei reprize cu Marian Copilu, care i-a transmis indicaţiile lui Valeriu Bordeianu, omul care conduce CFR Cluj.

Ion Crăciunescu a lămurit în pauza meciului fazele controversate şi consideră că CFR Cluj trebuia să primească un penalty la Omrani:

ADVERTISEMENT

„Trebuia penalty pentru CFR Cluj la pătrunderea lui Bilel Omrani în careu și galben pentru jucătorul Craiovei. La potențialul henț al lui Vătăjelu nu aș da niciodată penalty pentru atâta lucru.

„Se vede clar că Vătăjelu își ține mâinile pe lângă corp, chiar strânse de corp, iar chiar dacă mingea l-a lovit în mână, a fost liptiă și nu a fost niciodată vreo intenție să joace mingea cu mâna”, a mai spus Ion Crăciunescu.

ADVERTISEMENT