Scandal la pauza meciului. Şumudică a sunat la TV, direct de pe stadion, ca să distrugă arbitrul: “E incredibil!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
22/08/2016, 00:05
Scandal la pauza meciului. Şumudică a sunat la TV, direct de pe stadion, ca să distrugă arbitrul: “E incredibil!”

Marius Şumudică, tehnicianul campioanei României, a intervenit telefonic într-o emisiune de sport la pauza meciului dintre CFR Cluj-Astra.

Antrenorul Astrei a ţinut să-şi arate nemulţumirea faţă de decizia arbitrului Lucian Rusandu. Şumudică susţine că centralul trebuia să ofere lovitură de la 11 metri la o fază în care l-a avut în prim plan pe Teixeira.

Mijlocaşul Astrei a primit cartonaş galben pentru simulare, după ce a căzut în careul advers, călcat din sparte de Larie. Teixeira a arătat că i-a ieşit gheata din picior după duelul cu Larie, dar centralul nu a fost impresionat şi a considerat că jucătorul Astrei a simulat. VEZI VIDEO AICI

“Nu se poate aşa. Sînt sechestrat şi nu pot face nimic. Nu se poate să nu dai penalty la o aşa fază. E incredibil şi nu am văzut aşa ceva în viaţa mea. Asta nu mai e greşeală. Nu ai cum să faci aşa ceva. Jucătorul îţi arată că nu mai are gheata în picior pentru că a fost călcat şi tot el primeşte cartonaşul galben. Uitaţi-vă la piciorul lui Teixeira. Nu avea cum să se descalţe singur. Lui Petrucci pentru simulare nu îi dă al doilea galben. Ne dorim să fim respectaţi. Alţii făceau Comitete Executive atunci cînd se întîmpla aşa ceva”, a spus Marius Şumudică, tehnicianul Astrei.

Partida dintre CFR Cluj şi Astra s-a terminat 5-1.

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×