Fotbal intern

Scandal la pauza meciului U Craiova – CFR Cluj! Marian Copilu a intrat peste arbitri. Exclusiv

11.04.2021 | 22:59
Scandal la pauza meciului U Craiova  CFR Cluj Marian Copilu a intrat peste arbitri Exclusiv
Arbitrul Ovidiu Hațegan a anulat în startul meciului U Craiova - CFR Cluj un gol marcat de Alex Păun, iar FANATIK a aflat că la pauză a izbucnit un scandal la vestiare. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Arbitrul Ovidiu Hațegan a anulat în startul meciului U Craiova – CFR Cluj un gol marcat de Alex Păun, iar FANATIK a aflat că la pauză a izbucnit un scandal la vestiare.

În minutul 5, Camora a centrat, Ciobotariu a retrimis cu capul, mingea a fost deviată de Omrani până la Păun, care a înscris, dar reușita a fost anulată pentru o poziție de ofsaid la atacantul francez.

ADVERTISEMENT

Clujenii au apucat să se bucure foarte puțin, dar când Hațegan a anulat reușita la semnalizarea asistentului Sebastian Gheorghe au început să protesteze.

Scandal uriaș la vestiare în pauza întâlnirii U Craiova – CFR Cluj

Golul anulat pe drept din ce se vede pe reluări a creat un scandal uriaș la pauza meciului U Craiova – CFR Cluj, FANATIK aflând că președintele ardelenilor, Marian Copilu, a așteptat brigada de arbitri la vestiare pentru a le reproșa decizia luată.

ADVERTISEMENT

Oficialul din Gruia era nemulțumit de faptul că Ovidiu Hațegan a anulat reușita lui Alex Păun, considerând că golul a fost perfect valabil. De altfel, imediat după decizie, antrenorul Edi Iordănescu s-a enervat pe central și i-a strigat de pe margine: ”Vezi că a fost gol, nea Ovi”.

Intervenția lui Marian Copilu i-a înfuriat pe oficialii oltenilor, aceștia reproșându-i președintelui clujean că nu are voie în acea zonă a vestiarelor. Înaintea jocului, președintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, a făcut un anunț surprinzător și a spus că știe cine va câștiga titlul în Liga 1 în acest sezon, fără să dea însă numele formației care se va impune.

ADVERTISEMENT

Duelul dintre  Universitatea Craiova și CFR Cluj este unul pasionant, ambele formații având ocazii uriașe de a deschide scorul. În cazul în care se vor impune în Bănie, ardelenii vor încheia sezonul regulat pe primul loc.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Viitorul Târgu Jiu: 2,27 este cota pentru „x la pauză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT