ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Scandal la Poli Iași cu Daniel Pancu și Andrei Cristea: ”A ieșit din antrenament”

Autor: Traian Terzian | 05.11.2020 | 16:29
Scandal la Poli Iași cu Daniel Pancu și Andrei Cristea: ”A ieșit din antrenament”
Formația Poli Iași nu traversează un moment prielnic din punct de vedere sportiv, iar acest lucru se vede și prin scandalul dintre antrenorul Daniel Pancu și veteranul Andrei Cristea. Sursă foto: Sport Pictures

Formația Poli Iași nu traversează un moment prielnic din punct de vedere sportiv, iar acest lucru se vede și prin scandalul dintre antrenorul Daniel Pancu și veteranul Andrei Cristea.

ADVERTISEMENT

În ultimul meci jucat acasă, ieșenii au fost părăsiți și de noroc. Nocturna s-a stins în repriza a doua și Poli a pierdut la ”masa verde”, scor 0-3, întîlnirea cu FC Viitorul.

Astfel, formația din Copou se află pe locul 13 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, cu doar 10 puncte.

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu, scandal la Poli Iași cu veteranul Andrei Cristea

Situația tensionată de la Poli Iași se resfrânge și asupra lotului, iar antrenorul Daniel Pancu a luat o decizie extrem de dură și l-a scos din lot pe atacantul Andrei Cristea pentru meciul din deplasare cu FC Voluntari, din etapa a zecea din Liga 1, care se va disputa sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 14:30.

”E decizia mea, e cauzată de forma lui, de motivație, de entuziasmul lui din acest moment. La mine, lucrurile sunt clare. Am considerat că în acest moment, el nu e bine, dar sper să-și revină, să se antreneze, să fie liderul vestiarului”, a declarat Pancu într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

”Luni luasem decizia de a renunța la el definitiv, pentru că, cu trei zile înaintea meciului cu Viitorul, a ieșit din antrenament fără să-mi spună”, a continuat tehnicianul de la Poli Iași.

”I-am dat mesaj luni, apoi am avut o discuție și mi s-a spus că a fost o lipsă de comunicare, că el a anunțat medicul. Am acceptat, pentru că e vorba despre Andrei Cristea, un jucător special, nu-i ia nimeni ce a făcut pentru Iași”, a încheiat Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu îi atacă pe cei care se ocupă de destinele formației Poli Iași și le reproșează că sunt foarte mari pretenții la echipă, deși se investesc cei mai puțini bani din Casa Pariurilor Liga 1.

Antrenorul lui Poli Iași crede că jucătorii mai au nevoie de ceva timp și deși par o echipă cu lacune mari în defensivă, tehnicianul lucrează foarte mult la aceste aspecte și consideră că cele mai mari probleme ale clubului nu sunt de natură sportivă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!