Fotbal international

Scandal la PSG! Din ce motiv a fost dat afară un fotbalist al campioanei Franţei

06.12.2020 | 20:29
Scandal la PSG Din ce motiv a fost dat afara un fotbalist al campioanei Frantei
ADVERTISEMENT

Paris Saint-Germain a anunțat că l-a dat afară pe Jese Rodriguez (27 de ani). Contractul spaniolului a fost reziliat după ce a fost implicat într-un scandal sexual.

Atacantul a fost acuzat că a ignorat regulile de distanțare socială și că nu a purtat mască atunci când a participat la o petrecere organizată, luna trecută, în Gran Canaria.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Jese a primit și acuzații cum că și-ar fi înșelat iubita, pe Aurah Ruiz, cu una dintre prietene, modelul Rocio Amar. Amanta fotbalistului a postat pe Instagram clipuri audio în care acesta o numește pe mama copilului lui „nebună” și „plictisitoare”.

PSG l-a dat afară pe Jese! Spaniolul e protagonistul unui scandal sexual

Rocio Amar a dezvăluit și locul în care ea și Jese întrețineau relații intime: un club de noapte din Madrid.

ADVERTISEMENT

Jese Rodriguez a ajuns la PSG de la Real Madrid în 2016, dar nu a reușit deloc să se acomodeze în capitala Franței. Atacantul a jucat de numai 18 ori în tricoul parizienilor, perioadă în care a marcat două goluri.

Crescut de gruparea „blanco”, Jese a costat-o pe Paris Saint-Germain nu mai puțin de 25 de milioane de euro. „În patru ani de zile îmi doresc să iau Balonul de Aur”, declara Jese în 2014.

ADVERTISEMENT

Jucătorul, care mai avea contract cu campioana Franței până în vara anului viitor, era considerat una dintre marile speranțe ale fotbalului spaniol. Din nefericire, atacantul nu și-a atins niciodată potențialul și a ajuns să valoreze acum doar 3 milioane de euro.

Cât timp a avut contract cu PSG, Jese a fost împrumutat pe la mai multe echipe, dar nimic nu i-a convins pe șefii echipei lui Thomas Tuchel să îi acorde mai multe șanse. El a fost dat să joace la Las Palmas, Stoke City, Real Betis și Sporting Lisabona.

ADVERTISEMENT

În ciuda zvonurilor care au apărut în presă, legate de scandal, clubul francez a emis un comunicat în care anunță doar că „Jese și-a reziliat de comun acord contractul cu PSG”.

  • 22 de minute a jucat Jese pentru PSG în sezonul 2021-2022.
  • 22 de goluri a marcat atacantul spaniol în Liga Campionilor, 18 pentru Real Madrid și 4 pentru PSG.
ADVERTISEMENT