Sport

Scandal la PSG! Ander Herrera, jefuit de o prostituată într-o pădure din Paris

Un jucător important al celor de la Paris Saint-Germain a fost jefuit de prostituată în Paris.
27.10.2021 | 23:30
Scandal la PSG Ander Herrera jefuit de o prostituata intro padure din Paris
ADVERTISEMENT
27-10-2021
20:29

Ander Herrera e numele jucătorului jefuit

S-a aflat numele fotbalistului de la PSG care a fost jefuit în noaptea de 26 octombrie. Este vorba de Ander Herrera, care se afla în centrul orașului, zona „Bois de Boulogne”. Mijlocașul a fost atacat în timp ce se afla în propria mașină.

Aflat la semafor, fotbalistul basc s-a trezit pe scaunul din dreapta cu o prostituată, care era de fapt un travestit. Infractorul a furat mai multe bunuri, printre care și un portofel cu 200 de euro. Agresorul l-a amenințat pe Ander Herrera cu un obiect contondent și a încercat să îi fure acestuia și telefon, dar nu a reușit.

Un star al celor de la Paris Saint-Germain a fost victima unui jaf în vestita pădure Bois de Boulogne în timp ce se întorcea spre casă în noaptea de marți, 26 octombrie.

Bois de Boulogne este o pădure urbană extrem de cunoscută, mai ales în anii ’90-2000 când prostituția era în floare în Paris.

ADVERTISEMENT

Un star de la PSG, jefuit de o prostituată în Bois de Boulogne

Informația a fost făcută publică de către jurnaliștii francezi de la cotidianul „Le Parisien”, însă până în acest moment nu se cunosc informații despre identitatea fotbalistului.

Totul s-a petrecut după semieșecul parizienilor în fața celor de la Olympique Marseille, scor 0-0. Conform aceleiași surse, jucătorul oprise la un semafor când a fost asaltat de o persoană pe care a numit-o „travestit”.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a fost chiar amenințat cu arma și a fost obligat să îi ofere toate bunurile din mașină, după ce persoana s-a urcat în mașină.

Prostituata i-a luat 200 de euro din portofel și i-a luat inclusiv telefonul pe care i-a promis să il înapoieze dacă ar fi dus-o cu mașina până într-o locație indicată.

ADVERTISEMENT

Bois de Boulogne, unul dintre cele mai periculoase zone din Paris

Deși poliția franceză în ultimii ani a redus cu mult infracționalitatea din Bois de Boulogne, zona rămâne în continuare una dintre cele mai periculoase din capitala Franței.

„Bois de Boulogne” a ocupat primul loc pe harta crimelor din Paris mai ales în rândul prostituatelor. Conform autorităților franceze, în „Bois de Boulogne” au loc în fiecare săptămână zeci de jafuri și violențe, zona fiind considerată una extrem de periculoasă mai ales după căderea nopții.

ADVERTISEMENT

Parcul din vestul Parisului are 846 de hectare și e de două ori și jumătate mai mare decât Central Park din New York și de 3,3 ori mai mare decât Hyde Park din Londra.

Aici se află și grădinele de sere Auteuil, mărginite de stadionul „Roland Garros” unde se dispută în fiecare an turneul de Grand Slam.

ADVERTISEMENT