Life

Scandal la Puterea dragostei. O concurentă, acuzată că a condus beată: „Ți-au luat permisul”

04.11.2020 | 13:20
Scandal la Puterea dragostei O concurenta acuzata ca a condus beata Tiau luat permisul
ADVERTISEMENT

Acuzațiile între concurenții de la Puterea dragostei zboară ca săgețile în casa din Istanbul, iar cea luată în vizor de data aceasta este Mariana. Marinescu, recent despărțit de Andreea, a spus că fata a condus beată și din cauza asta i s-a luat permisul auto.

Marinescu s-a luat la ceartă cu Mariana după ce aceasta ar fi contribuit la plecarea Andreei din casă și la despărțirea prin care concurentul a trecut recent.

ADVERTISEMENT

Favoritul publicului a amenințat-o pe Mariana că dacă tot a început un război cu el, trebuie să se pregătească de dezvăluirile pe care le va face. Mariana l-a contrazis în legătură cu carnetul de conducere: „Nu am niciun carnet. N-am carnet, nu mi l-a luat nimeni și nici nu am avut. Vă înșelați”.

Puterea dragostei a devenit puterea scandalului. Acuzații fără precedent

George a intervenit și i-a spus lui Marinescu să nu mai încerce să îi facă imagine proastă Marianei pentru că nu a băut niciodată. Marinescu a insistat și a spus că Mariana este alcoolică, fără să aducă vreo probă în acest sens.

ADVERTISEMENT

„Ți-au luat permisul pentru alcool”, este acuzația de la care a început întregul scandal din casa din Istanbul.

„El aruncă cu vorbe și toată lumea o să creadă asta. El vine și spune despre mine lucrurile astea… Eu dacă vin în casa asta cu ceva o să vin cu lucruri adevărate, nu cu lucruri false. El mi-a zis că mi-au luat carnetul de la băutură. Păi cum să mi-l ia dacă nici măcar nu îl am?”, a spus Mariana în apărarea ei.

ADVERTISEMENT

Marinescu spune că are informațiile de la una din fetele din casă

După acuzațiile pe care le-a adus concurentul la adresa Marianei, mai toată casa i-a sărit în cap spunându-i să se oprească. Marinescu spune că informațiile compromițătoare pe care le are despre Mariana nu sunt de la Andreea, ci chiar de la una din concurentele prezente acum în casă. Nu a dorit să dea numele fetei care a făcut aceste dezvăluiri despre Mariana.

Alți concurenți, printre care Alexandru, a insinuat la rândul său despre Marinescu că ar fi gay pentru că a pozat dezbrăcat lângă alți bărbați.

ADVERTISEMENT