Fotbal international

Scandal la Real Madrid. Sergio Ramos și Marcelo s-au înjurat reciproc!

11.03.2019 | 13:26
Scandal la Real Madrid. În timpul ultimului antrenament înainte de meciul de la Valladolid căpitanii Sergio Ramos și Marcelo s-au înjurat

Scandal la Real Madrid, care demonstrează clar că tensiunea este la maxim în vestiarul galacticilor. Incidentul a avut loc înaintea partidei din ultima etapă din La Liga, pe care Realul a câștigat-o la Valladolid cu scorul de 4-1 și demonstrează clar că relațiile din vestiar s-au deteriorat grav și că omul care va prelua banca tehnică de la Santiago Solari va avea serios de lucru la acest capitol.

Scandal la Real Madrid între căpitanii Sergio Ramos și Marcelo

Șocant este că scandalul s-a produs între doi dintre căpitanii echipei, care până nu de mult erau și foarte buni prieteni. Sergio Ramos și Marcelo sunt acum la cuțite, după schimbul de replici deloc creștinesc. Antrenorul Solari a împărțit, ca de obicei, lotul în două echipe, pentru a juca un meci școală. Sergio Ramos a fost căpitanul uneia dintre formații, Marcelo la cealaltă.

Jocul școală a fost câștigat de echipa lui Marcelo, care nu s-a putut abține să nu se bucure în mod ostentativ, lucru pe care nu a căutat nici un moment să îl ascundă și această atitudine l-a enervat foarte mult pe Sergio Ramos, care i-a reproșat pe un ton răstit că nu este frumos cum procedează. Aceasta a fost scânteia de la care s-a aprins vâlvătaia conflictului.

Scandal la Real Madrid. Sergio Ramos e furios și pe propria prostie cu galbenul luat deliberat la Amsterdam
Scandal la Real Madrid. Sergio Ramos e furios și pe propria prostie cu galbenul luat deliberat la Amsterdam

Sergio Ramos e furios pentru că a greșit căutând suspendarea la Amsterdam

De la un repros, e adevărat că pe ton ridicat, s-a ajuns la un schimb de insulte și de injurii, dar totul s-a oprit aici și pentru faptul că au intervenit atât ceilalți jucători, cât și antrenorul Santiago Solari. Marcelo e un car de nervi pentru că a fost tras pe linie moartă de Solari, fără nici o explicație și vrea să plece din vară la Juventus dacă situația lui nu se va schimba.

Sergio Ramos e ca o bombă fără ceas, mai mult din cauza propriei prostii. A vrut să fie șmecher și a luat deliberat galben la Amsterdam, fiind convins de calificarea echipei sale în sferturi. Ajax a distrus însă Realul la Madrid, cu 4-1, și a eliminat pe campioana ultimilor trei ani în Europa, iar Ramos, pentru gestul deliberat, s-a ales cu două etape de suspendare din partea UEFA. Motiv pentru care căpitanul lui Real este foarte supărat pe el însuși.

Tags: