Fotbal international

Vestiarul Realului, aproape de explozie! Zidane, contestat de Ronaldo!

Se accentuează problemele pe Santiago Bernabeu. Vedeta Realului, Cristiano Ronaldo, contestă deciziile antrenorului. Zinedine Zidane este sub presiune.
27.11.2017 | 18:46
Vestiarul Realului aproape de explozie Zidane contestat de Ronaldo
ADVERTISEMENT

Pe zi ce trece vestiarul lui Real Madrid seamănă tot mai mult cu un butoi cu pulbere, care aşteaptă doar să se aprindă fitilul, pentru a exploda. Jocul galacticilor este de slabă factură şi se vede cu ochiul liber că între fotbalişti şi antrenorul lor a început să se adâncească o prăpastie. De vină ar cam fi Zinedine Zidane, magul de ieri, care strângea şapte trofee în vitrina Realului în mai puţin de doi ani, dar care acum nu ştie cum să redreseze o corabie care pluteşte în mare derivă pe marea Primerei Division.

VEZI AICI ONLINE TOATE FAZELE MECIULUI, ECHIPELE DE START, CLASAMENTUL IN TIMP REAL

Preşedintele Florentino Perez este tot mai nervos, pentru că rivalul de-o viaţă din Barcelona râde în nas echipei sale, pe care o priveşte prin binoclu, de pe primu loc, la adăpostul a opt puncte. Barcelona are personalitate în joc, are identitate clară şi fluenţă între compartimente şi marele paradox este că pierderea lui Neymar s-a transformat într-un mare plus, pentru că acum nu mai primează valorile, ci iese la rampă calitatea grupului.

ADVERTISEMENT

Şi Florentino Perez este băgat în scandal la Real Madrid

Perez este un orgolios căruia nu îi place să piardă şi cine îl aduce în această situaţie plăteşte. De aceea a şi uitat de meritele lui Zidane şi de declaraţiile date la cald, după ce a câştigat a doua Ligă a Campionilor consecutiv, când spunea că francezul are contract pe viaţă cu Real şi vrea cât mai repede divorţul, simţind că marea problemă a lui Zidane este că a pierdut contactul cu jucătorii.

În acest cazan cu acuze şi nemulţumiri s-a vârât după meciul cu Malaga inclusiv unul dintre marii estimatori ai lui Zidane, vedeta Realului, portughezul Cristiano Ronaldo. Care s-a transformat în adversar al francezului, aducându-i reproşuri dure. Ronaldo i-a spus în faţă lui Zidane că nu înţelege de ce tot insistă să îl titularizeze pe Lucas Vasquez, ale cărui evoluţii sunt şterse şi par că lasă echipa în zece. Cristiano îi cere lui Zidane să gândească mai bine pe cine bagă în echipă, pentru că altfel ceilalţi vor trebui să muncească şi pentru cel care este în plus pe teren. “Îl ai pe Ceballos, care atunci când l-ai băgat, ţi-a dat goluri fantastice şi tu îl ţii pe bancă, pentru că te încăpăţânezi cu Lucas. Ai văzut că nu merge o dată, de două ori, renunţă să îi tot dai şanse şi oferă-le celor care merită” i-a spus Ronaldo antrenorului francez. Care l-a enervat şi mai mult pe CR7, răspunzându-i că el crede în Lucas Vasquez şi va continua să ăl folosească în mod constant.

ADVERTISEMENT

În ceea ce priveşte contrele Perez – Zidane ele s-au ascuţit mult şi pentru că între cei doi există clare divergenţe în privinţa numelor ce ar trebui aduse la Madrid. Zidane îi vrea pe Hazard, Lucas Hernandez şi Icardi, Perez pe Dybala, Alli şi Kane. Chiar dacă englezii sunt foarte greu de transferat, costând sute de milioane de euro, Perez crede că Real are nevoie de un jucător de atac tip tanc, aşa cum e Kane, pentru a marca mai multe goluri.


Tags: