Life

Scandal la reuniunea trupei ASIA. Una dintre cântărețe nu a fost invitată. E chiar fondatoarea formației

Scandal la reuniunea trupei ASIA. Fondatoarea trupei nu a fost invitată să cânte alături de colege sale și a spus totul pe rețelele de socializare.
06.02.2023 | 10:02
Scandal la reuniunea trupei ASIA Una dintre cantarete nu a fost invitata E chiar fondatoarea formatiei
Scandal la reuniunea trupei ASIA. Foto captură Youtube
ADVERTISEMENT

Reuniunea trupei ASIA a debutat cu un nou scandaș. Una dintre cântărețe nu a fost invitată de colegele sale, motiv de ceartă!

Fondatoarea trupei ASIA nu a fost invitată la reuniune!

O veste mare îu surprindea pe fanii de odinioară a trupei ASIA. Aceasta s-a reunit pentru niște concerte, doar că acum a izbucnit un scandal după ce s-a aflat că fondatoarea nu a fost invitată.

ADVERTISEMENT

Mai precis, este vorba despre Irina Nicolae, cea care a fondat grupul de fete cunoscut național și al cărui nume era ASIA.

Membrele sale celelalte au decis să facă o reuniune, dar fără măcar să o întrebe pe artista ce le-a fost colegă dacă vrea să li se alăture lor.

ADVERTISEMENT

Irina Nicolae a transmis pe rețelele de socializare fostelor colege că va veni la reuniune, dar nu pentru că va urca pe scenă, ci pentru că a cumpărat biletul în valoare de 199 de lei pentru a le susține pe fostele sale colege.

Mesaj înțepător al Irinei Nicolae pentru colegele sale

Vedeta a mai transmis într-un mesaj înțepător la adresa fostelor colege că și-a luat loc în primul rând, lângă public.

ADVERTISEMENT

„Vin, fetelor, la reuniune! Mi-am cumpărat bilet!!! Sunt în primul rând, lângă oamenii care m-au ajutat să am 25 de ani de carieră, PUBLICUL. Mulțumesc și mă înclin în fața lor!”, a fost mesajul postat de Irina Nicolae pe Facebook.

Iana Novac, Anca Neacșu, Sorana Darclee și Alina Crișan au susținut un concert la Sala Palatului în toamna anului trecut, iar după succesul avu au decis să mai susțină un alt concert, dar la care Irina Nicolae nu a fost invitată din nou.

ADVERTISEMENT
biletu și mesajul postat de Irina
biletu și mesajul postat de Irina Foto Facebook

Trupa inițială era formată din Anca Neacșu, Sorana Mohamad, Irina Nicolae și Anemona Niculescu, iar inițialele numelor acestora au dat și denumirea trupei.

La postarea făcută de Irina Nicolae a reacționat și fosta soție a lui Mihai Constantinescu, care a spus că este o lipsă de respect să nu fie anunțată.

„Cum este posibil așa ceva? Cum își pot permite să nu te anunțe? Este lipsă de respect, de considerație… este o jignire adusă ție, muncii tale și trupei Asia, a cărei emblemă ești! Este RUȘINOS! Reuniunea unei formule care nu a existat niciodată! O mizerie!”, a scris fosta soție a lui Mihai Constantinescu pe Facebook.

Irina Nicolae a mărturisit că aceasta a fost una dintre surprizele neplăcute ale vieții sale și a mărturisit că nu a fost invitată de colege să participe la reuniunea ASIA.

„Mihaela Constantinescu, din păcate, viața e plină de surprize, uneori mai puțin plăcute… nu am fost invitată”, a scris Irina Nicolae.

ADVERTISEMENT