Alegeri 2024

Scandal la Sectorul 3. Lucian Judele acuză că a fost bătut de oamenii primarului Robert Negoiță: ”Mă aflu într-un spital”

Scandal monstru la Sectorul 3 din București, acolo unde candidatul USR Lucian Judele acuză că a fost bătut de oamenii lui Robert Negoiță.
10.06.2024 | 02:01
Scandal la Sectorul 3 Lucian Judele acuza ca a fost batut de oamenii primarului Robert Negoita Ma aflu intrun spital
Scandal la Sectorul 3. Lucian Judele acuză că a fost bătut de oamenii primarului Robert Negoiță: ”Mă aflu într-un spital”
ADVERTISEMENT

Robert Negoiță a ajuns din nou primar la Sectorul 3, după ultimul exit-poll. Astfel, Robert Negoiță ar fi strâns 51% din voturi, fiind urmat de Ștefan Lucian Judele cu 24% și Ana-Maria Ciceală, cu 17%. Restul candidaților nu au contat și au acumulat doar 8% din totalul acestor voturi.

Scandal la Sectorul 3. Lucian Judele acuză că a fost bătut de oamenii primarului Robert Negoiță

Cu toate acestea, victoria lui Robert Negoiță este umbrită de mesajul transmis în miez de noapte de Lucian Judele. Contracandidatul lui Robert Negoiță acuză că a fost bătut de ”oamenii lui Negoiță”, astfel că a ajuns să fie internat în spital.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Judele l-a acuzat pe Negoiță că a pus presiune în secțiile de votare pentru a câștiga alegerile. ”Aș fi vrut în acest moment să scriu un mesaj în care să vă mulțumesc tuturor pentru lupta pe care am dat-o împreună pentru Sectorul 3 și pentru Capitală.

Din păcate, acum mă aflu într-un spital… Am ajuns aici din cauza unei traume provocate de oamenii de nădejde ai lui Negoiță trimiși să se asigure că iese cine trebuie”, a scris Lucian Judele pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

La fața locului, imediat după scandal, au fost chemați jandarmii. Inițial, cei ”3 indivizi” l-au amenințat pe Lucian Judele, dar se pare că lucrurile au escaladat, astfel că Lucian Judele a fost bătut. În cele din urmă a ajuns la spital, iar cei de la SMURD au ”spălat balta de sânge” provocată de bătăuși.

”Trauma a fost, de altfel, provocată de față cu jandarmii și în timp ce eram la telefon cu 112, încercând să le spun să vină urgent pentru că 3 indivizi mă amenință. Nu au mai apucat să ajungă, au venit direct cei de la SMURD să spele balta de sânge.

ADVERTISEMENT

Lucian Judele acuză că a fost agresat de apropiații lui Robert Negoiță

Adus cu SMURD-ul la spital, sunt certat că am ajuns unde nu trebuie”, a completat candidatul la funcția de primar la Sectorul 3. Ca situația să fie și mai absurdă, Lucian Judele a anunțat că ambulanța SMURD l-a transportat la spitalul greșit, astfel că medicii de aici se ceartă cu ambulanțierul pentru că nu îi pot acorda politicianului ajutorul medical de specialitate de care are nevoie.

Povestea lui Judele e departe de a se fi încheiat, lucru subliniat de viceprimar. ”Că pentru urgența mea au nevoie de alți specialiști pe care spitalul nu îi are. Acum se ceartă cei de la SMURD cu personalul medical. 

ADVERTISEMENT

Cei de la SMURD spun că mă lasă aici, iar cei din spital spun că trebuie să ajung urgent în altă parte. Vă mai povestesc eu altă dată cum se termină noaptea asta…Până una-alta… Noapte bună, România! Noapte bună, democrație din Sectorul 3”, a concluzionat Lucian Judele.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”