Life

Scandal la Survivor. Fosta soție a lui Kamara, acuze dure după eliminarea artistului: ”L-au provocat continuu”

Dispută la Survivor. Fosta parteneră a lui Kamara, declarații surprinzătoare despre ieșirea cântărețului din competiție.
14.04.2023 | 07:00
Scandal la Survivor Fosta sotie a lui Kamara acuze dure dupa eliminarea artistului Lau provocat continuu
Dispută la Survivor. Fosta parteneră a lui Kamara, declarații surprinzătoare despre ieșirea cântărețului din competiție. Sursa foto: Instagram / captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandal la Survivor. Fosta soție a solistului din trupa Alb Negru face acuzații dure după eliminarea artistului. Bruneta susține că fostul Faimos din Republica Dominicană a fost provocat continuu de anumiți colegi.

Dispută la Survivor. Fosta parteneră a lui Kamara, declarații surprinzătoare despre ieșirea cântărețului din competiție

Oana, fosta parteneră de viață a lui Kamara, face declarații surprinzătoare despre ieșirea cântărețului din competiția sportivă Survivor România 2023. Tânăra a pornit o adevărată dispută după ce și-a spus punctul de vedere.

ADVERTISEMENT

Aceasta susține că Ionuț Iftimoaie și DOC l-au provocat în repetate rânduri pe artist cât a stat în jungla din Republica Dominicană. Vedeta a intrat în emisiune cu gândul să strângă bani pentru fiul său grav bolnav, Leon.

„Cu siguranță mai putea rămâne la Survivor, după cum ne-a spus și el aseară, pe video call, dar na, a fost o strategie greșită. Dar noi ne bucurăm. Pe de-o parte ne pare rău că n-a mai stat, pe de altă parte îl așteptăm acasă.

ADVERTISEMENT

Din câte am înțeles, ei au dat foarte mult conflictele, dar nu au fost. Am înțeles că Iftimoaie și cu DOC l-au provocat încontinuu”, a spus Oana, fosta soție a lui Kamara pentru cancan.ro.

Mai mult decât atât, fosta parteneră de viață a renumitului cântăreț a vorbit cu ceilalți concurenți și spune că nu au fost difuzate deloc momentele frumoase în care vedeta le gătea colegilor de echipă sau vorbea cu ei.

ADVERTISEMENT

Kamara, încântat de experiența Survivor România

Kamara este foarte încântat de experiența Survivor România 2023, unde a stat 13 săptămâni. Cântărețul s-a bucurat din plin de fiecare clipă petrecută în jungla dominicană și spune că a trăit fiecare moment la intensitate maximă.

În plus, artistul le este recunoscător celor care l-au susținut în cadrul reality show-ului de la Pro TV, chiar dacă recent a pierdut posibilitatea de a merge mai departe. Vedeta a rămas cu foarte multe lucruri bune.

ADVERTISEMENT

De asemenea, solistul de 47 de ani se va întoarce acasă și cu o sumă generoasă de bani. A primit 3.000 de euro pentru fiecare săptămână departe de casă și de cei dragi, ceea ce înseamnă că a câștigat 39.000 de euro.

ADVERTISEMENT