Life

Scandal la Survivor România 2021, în echipa Războinicilor: „Vrei să-ți rup o mână?”

25.01.2021 | 10:41
Scandal la Survivor Romania 2021 in echipa Razboinicilor Vrei sati rup o mana
ADVERTISEMENT

Un nou scandal a izbucnit la „Survivor România 2021, de data aceasta în echipa Războinicilor, unde Andreea Și Georgiana și-au aruncat replici dure. Ediția de duminică seară a emisiunii s-a lăsat cu atacuri între cele două concurente. 

În runda pentru jocul de comunicare, Andreea și Georgiana s-au luptat pentru a ieși învingătoare în echipa lor, ca să ia punctul. Din păcate, acestea și-au aruncat cuvinte grele în momentul în care au ajuns față în față.

ADVERTISEMENT

În afară de discuția aprinsă pe care au avut-o, fetele mai aveau puțin și se luau la bătaie, fiind oprite de către ceilalți concurenți.

Scandal la Survivor România 2021, în echipa Războinicilor: „Vrei să-ți rup o mână?”

Se pare că nu doar Faimoșii au parte de certuri majore în cadrul echipei în cel de-al doilea sezon „Survivor România”. Andreea Moșneagu și Georgiana Lupu, ambele din echipa Războinicilor, și-au aruncat vorbe grele în ediția de duminică seară, fiind pe punctul de a sări la bătaie.

ADVERTISEMENT

Andreea a încercat să obțină punctul pentru echipa ei, însă Georgiana s-a dovedit a fi mai rapidă și a câștigat proba, care s-a încheiat cu un shimb de replici nu foarte prietenos între cele două femei.

Andreea: Vrei să îți rup mână?!

 Georgiana: Vino aici, hai încoace! 

Andreea: Și mă dă afară! Și intru fără… Păi nu e corect, în pana mea, ca să nu te înjur! Pentru că unu, m-ai călcat și doi, m-ai prins de mână! Ești nebună?! Mă, nebuno, sunt umflată la gleznă…

ADVERTISEMENT

 Georgiana: Te-ai lăsat așa…

Andree: Îi scot dinții, jur!”, au fost replicile dure pe care și le-au aruncat cele două „războinice”.

De asemenea, ceilalți concurenți din echipă i-au reproșat Georgianei că îi lipsește educația: „Ce lipsă de educație ai, Georgiana! Doamne, nu am văzut așa ceva! Pentru un joc, să ai lipsă de repsect!”

ADVERTISEMENT

Costi Ioniță a fost eliminat de la Survivor România 2021

Costi Ioniță a fost eliminat din cadrul competiției, însă nu este dezamăgit, pentru că se aștepta să se ajungă la o asemena situație. Acesta și-a îmbrățișat colegii și le-a transmis numai gânduri bune, îndemându și alte persoane să participe la un astfel de concurs.

„Eu sunt bine. Sunt fericit. Nu sunt atașat, nu sufăr. Dacă așa au decis colegii mei, nicio problema. Nu prea am adus puncte pentru echipa. Au decis cum au simțit și este foarte bine că fac ceea ce simt.

(…) Cum să zic… Nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume. E foarte important în viața unui om să fie echilibra și să primească orice fel de veste cu tărie, cu seriozitate. Mi-a plăcut foarte mult aici, am învățat foarte multe lucruri.

Este o experiență extraordinară și o recomand tuturor care o să aibă posibilitatea și cam asta este. Eu merg înainte, ceea ce am de făcut o să am de făcut și o să fac lucruri minunate și mărețe”, a transmis cântărețul în cadrul ediției de duminică seara.

ADVERTISEMENT