Life

Scandal la Survivor Romania după conflictul dintre Elena Marin – Maria și cei 5 băieți: “Sunt penibile”

Fanii de la Survivor România sunt nemulțumiți de gestul făcut de Maria și Elena Marin în ultimul episod.
27.06.2021 | 10:27
Scandal la Survivor Romania dupa conflictul dintre Elena Marin  Maria si cei 5 baieti Sunt penibile
ADVERTISEMENT

După ce Maria Chițu a fost acuzată că a pierdut intenționat, un scandal imens a început la Survivor România. Astfel, băieții, s-au arătat foarte nemulțumiți de gestul făcut de concurentă.

Scandalul de la Survivor s-au mutat în online. Fanii sunt împărțiți

Dar, lucrurile nu s-au încheiat aici, pentru că scandalul s-a mutat în mediul online. Fanii emisiunii Survivor România s-au împărțit în două tabere după acest conflict.

ADVERTISEMENT

Astfel, sunt cei care le susțin pe Elena Marin și Maria Chițu și care consideră că au jucat corect, iar de partea cealaltă se află fanii care le acuză că au format o alianță.

Comentariile au început să curgă pe Facebook, iar fanii au folosit cuvinte grele pentru a-și susține părerea. Unii le pun la zid pe Elena Marin și Maria Chițu, în timp ce alții consideră că băieții se tem de fete la proba individuală.

ADVERTISEMENT

Ce nemulțumiri au fanii de la Survivor, după ce Maria a pierdut în fața Elenei

„Oameni de nimic, bravo, Elena, să îți dea Dumnezeu putere să înfrunți dușmanii”, a spus o susținătoare a Elenei.

Tot o susținătoare a celor două fete a spus că băieții nu doresc să le vadă la individuale și de aceea au început acest scandal de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Pokemonii sunt niște misogini, mârlani și mitocani. Mă întreb dacă soția lui Sebastian, care a jignit mai toate fetele din competiție, le-a urât pur și simplu, e oare mândră de el?

Iar ceilalți nu vor să ajungă Maria la individuale. Băieții nu vor fetele la individuale și gata!”, a mai spus cineva.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, sunt și părerile celor care consideră că cele două concurente au greșit și că au format o alianță, iar Maria ar fi pierdut în mod intenționat proba.

„Ce scuze le găsiți celor două fete? Sunt penibile, jenante. Bine le spun băieții!”, a comentat o fană care consideră că cele două au o alianță.

De asemenea, fanii s-au declarat uimiți de comportamentul celor două și, mai mult, consideră că Elena Marin și Maria Chițu au distrus cele două echipe.

„Circul a fost început de Maria. Elena este atât de periculos încât a distrus și echipa Războinicilor, nu doar a Faimoșilor. Nu îmi vine să cred ce au putut să facă aceste femei din două echipe.

Războinicii au dreptate în tot ce au spus. A venit ea de două luni să facă alianță cu Elena să poată aduce puncte și nu este prima dată când îi dă puncte”, a mai spus cineva.

ADVERTISEMENT