Life

Scandal la Survivor România după dezvăluirile lui Albert. Ce au făcut Adelina și Zanni împreună

Un nou conflict a izbucnit în competiția sportivă Survivor România, după ce Albert Oprea a venit cu o mărturie surprinzătoare în Consiliul de nominalizare. Este vorba despre ce se întâmplă între Zanni și Adelina Damian.
05.06.2021 | 10:32
Scandal la Survivor Romania dupa dezvaluirile lui Albert Ce au facut Adelina si Zanni impreuna
ADVERTISEMENT

Războinicul a mărturisit că cei doi concurenți din Republica Dominicană s-au apropiat foarte mult de când s-au unit echipele. Frumoasa Războinică și fostul participant de la „Chefi la cuțite” fac multe lucruri împreună și chiar dorm unul lângă celălalt.

„Adelina s-a tot apropiat de Zanni, Da, au dormit împreună”, este dezvăluirea făcută de Albert Oprea în ultimul Consiliu de nominalizare de la Survivor România, situație care a iscat imediat un conflict între brunetă și colegul de echipă.

ADVERTISEMENT

Albert Oprea, în mijlocul unui conflict la Survivor România. Ce a spus despre Zanni și Adelina

Mărturia tânărului nu i-a prins deloc bine frumoasei Războinice, care s-a arătat complet dezamăgită de atitudinea colegului ei de echipă.

Bruneta și Albert Oprea sunt în plin scandal, Adelina Damian declarând că nu se aștepta la așa ceva din partea participantului de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Și unde mai pui că, el, concurentul favorit din echipa albastră pare că a făcut o alianță cu rivalii din echipa roșie. Acest lucru este scos la iveală de Războinică, care nu ezită să vorbească despre acest subiect cu Maria Chițu.

„Adelina a dormit cu Zanni, de nu știu câte ori a zis treaba asta. Cel mai tare m-a speriat alianța pe care a făcut-o el cu Faimoșii. 

ADVERTISEMENT

Eu la Andrei nu mă așteptam la așa ceva”, spune concurenta de la Kanal D, Adelina Damian, în timpul unei discuții cu Maria Chițu.

Din păcate, bruneta a căzut în dizgrația colegilor de la Survivor România, după ce în urmă cu câteva zile Sebastian Chioșcă mărturisea că o vede ca pe un dezavantaj pentru echipa albastră, dar în avantajul celor cu banderolă roșie.

ADVERTISEMENT

În momentul de față Adelina Damian este ocolită de toți participanții din Republica Dominicană, chiar și de Andrei, care declara că-și dorește ca echipa Războinicilor să rămână unită până la capăt.

Scandalul de la Survivor România, în avantajul Faimoșilor

Iată că lucrurile nu sunt deloc așa, scandalul dintre Războinică și Albert Oprea punând punctul pe ”i”. În felul acesta concurenta de la Kanal D a cam rămas singură, fiind pusă la zid din mai multe puncte de vedere de ceilalți, nu doar sportiv.

Mai mult decât atât, Faimoșii profită de conflictul din interiorul echipei albastre și sunt gata să câștige din nou săptămâna aceasta, după ce au ieșit victorioși la jocul de recompensă și la cel de imunitate.

ADVERTISEMENT