Fotbal international

Scandal la Tottenham! Dele Alli, reacție nervosă după ce Jose Mourinho l-a schimbat în meciul cu RB Leipzig. FOTO

20.02.2020 | 09:36
Scandal la Tottenham Dele Alli reactie nervosa dupa ce Jose Mourinho la schimbat in meciul cu RB Leipzig FOTO
ADVERTISEMENT

Starul echipei Tottenham Hotspur, Dele Alli, a avut o reacție nervosă după ce Jose Mourinho l-a schimbat în meciul cu RB Leipzig, din prima manșă a optimilor de finală din Champions League.

Dele Alli, reacție nervosă după ce Jose Mourinho l-a schimbat în meciul cu RB Leipzig

Tottenham Hotspur a fost lipsită de două piese importante la partida de miercuri seară, Harry Kane și Heung-Min Son fiind accidentați, iar toate speranțele englezilor erau puse în Dele Alli.

ADVERTISEMENT

Însă prestația mijlocașului lui Spurs a fost una dezamăgitoare. În repriza a doua, la câteva minute după ce RB Leipzig a deschis scorul, Jose Mourinho a decis să-l schimbe pe Dele Alli cu Erik Lamela, dar acest lucru a dus la o reacție nervoasă a internaționalului englez.

Va trece Mourinho peste ieșirea lui Alli?

Dele Alli a ieșit abătut de pe teren, iar în momentul în care a ajuns la banca de rezerve a dat furios de pământ cu o sticlă de apă. Apoi, starul lui Spurs s-a așezat pe bancă și și-a ascuns fața în tricou fiind aproape de a izbucni în lacrimi.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă Jose Mourinho va amplifica reacția intrernaționalului englez și va lua măsuri disciplinare sau va trece cu vederea această ieșire, mai ales că lotul lui Tottenham în acest moment este extrem de subțire.

Werner, record incredibil în Champions League

Tottenham Hotspur a fost învinsă acasă de RB Leipzig, scor 0-1, în prima manșă a optimilor de finală din Champions League. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat din penalty de Timo Werner, în minutul 58.

ADVERTISEMENT

Atacantul formației germane a ajuns la șapte goluri marcate în Champions League, dar ceea ce este de remarcat este faptul că toate au fost reușit în partide jucate în deplasare.

Mourinho, mulțumit de rezultat

Jose Mourinho a extras aspectele pozitive după înfrângerea suferită de Tottenham cu Leipzig, 0-1, în prima manșă a optimilor Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul portughez a declarat că, în situație în care este formația britanică, fără cei mai importanți jucători de atac, rezultatul nu este negativ, iar calificarea poate fi obținută în Germania.

ADVERTISEMENT