News

Scandal la TV între George Simion şi Gelu Vişan: “Dacă eram eu, îi dădeam un cap în gură”

George Simion şi Gelu Vişan au fost protagoniștii unui scandal televizat. Ei și-au adresat cuvinte grele în cadrul unei emisiuni TV. Gelu Vișan i-a spus liderul aur că este „prost”.
09.02.2022 | 07:55
Scandal la TV intre George Simion si Gelu Visan Daca eram eu ii dadeam un cap in gura
Scandal la TV între George Simion şi Gelu Vişan. Sursa foto: Hepta - Mediafax
ADVERTISEMENT

George Simion şi Gelu Vişan au avut un conflict aprins chiar în fața camerelor de luat vederi. Cei doi și-au adresat cuvinte grele și au făcut acuzații grave.

Scandal la TV între George Simion şi Gelu Vişan. Ce cuvinte grele și-au spus cei doi

Cei doi politicieni și-au adresat jigniri și au lansat acuzații unul la adresa celuilalt, într-o emisiune în direct de la RTV.

ADVERTISEMENT

George Simion l-a acuzat că a fost condamnat pentru viol și a fost grațiat de fostul președinte al țării noastre, Emil Constantinescu.

Jignirile din partea lui Gelu Vișan au început să curgă după aceea, el făcându-l pe copreședintele AUR „prost”, „golan” și „derbedeu”,

ADVERTISEMENT

„George Simion, ești un nesimțit și un prost. Mă, prostule! Nu-i permit acestui golan să își bată joc de imaginea mea. Ești un golan și un derbedeu”, a spus acesta.

Replica lui George Simion a fost una scurtă: „E nebun la cap!”, a spus el.

Gelu Vișan a spus că dacă era în locul lui Virgil Popescu i-ar fi „dat un cap în gură”

Gelu Vișan a continuat chiar cu acuzații de violență fizică și i-a spus lui George Simion că îi dădea un cap în gură, el făcând referire la scena din Parlement, care i-a avut drept protagoniști pe George Simion și ministrul energiei, Virgil Popescu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Gelu Vișan a spus chiar că celălalt fondator al partidului AUR, Claudiu Târziu, l-a invitat să facă parte din această formațiune politică, dar el a refuzat tocmai din cauza lui George Simion, pe care l-a numit „papagal”.

„Nu îmi spune mie că am fost condamnat și grațiat! Băi, nesimțitule! Dacă eram eu, îi dădeam un cap în gură. M-a sunat Claudiu Târziu să vin în AUR și i-am zis că nu vin din cauza papagalului ăsta de George Simion”, a mai spus Gelu Vișan pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Totuși, Claudiu Târziu a negat această informație și a precizat că el și Gelu Vișan nu au vorbit niciodată și l-a acuzat că minte.

„Eu nu am vorbit în viața mea cu Gelu Vișan, nu aveam de ce să îl chem în AUR pentru că nu spune nimic. Bă, dar ce minciună poate să spună, auzi?!”, a spus și Claudiu Târziu.

ADVERTISEMENT