Fotbal international

Scandal la ultima conferinţă a lui Zinedine Zidane: “Vreţi să plec acum?”

05.02.2021 | 22:32
Scandal la ultima conferinta a lui Zinedine Zidane Vreti sa plec acum
Scandal la ultima conferinţă a lui Zinedine Zidane: "Vreţi să plec acum?" (foto:hepta)
ADVERTISEMENT

Ultima conferință de presă a lui Zinedine Zidane a fost presărată cu scandal, după ce tehnicianul nu a mai suportat întrebările jurnaliștilor spanioli cu privire la o eventuală înlocuire a sa de pe banca tehnică a madrilenilor.

Real Madrid nu stă deloc bine în clasament, după 20 de etape disputate în La Liga, se află pe locul 3 cu 40 de de puncte acumulate, la 10 puncte în spatele liderului Atletico care are și un meci mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT

Presiunea asupra tehnicianului francez crește de pe o zi pe alta, iar presa din Spania caută deja numele pentru un posibil înlocuitor al acestuia pe Santiago Bernabeu.

Scandal la ultima conferinţă a lui Zinedine Zidane: “Vreţi să plec acum?”

Zinedine Zidane a răbufnit nervos la conferința de presă premergătoare meciului din campionat cu Huesca, și a atacat direct zvonurile din presă care îi caută înlocuitor. În opinia sa discuțiile despre o eventuală schimbare de antrenor ar trebui să aibă loc la finalul sezonului, atunci când rezultatele vor exprima mai bine evoluția echipei.

ADVERTISEMENT

“Eu consider că merit să mi se acorde credit până la finalul acestui sezon. Și mie, și jucătorilor. Nu am de gând să plec, nu cedez. Vreţi să plec? Voi ar trebui să-mi spuneți acum în față: ‘vrem ca tu să pleci’!”

Nu mă atacați pe la spate! Știu că dacă lucrurile nu merg bine, sunt primul vinovat. Știu că voi vreți să vă faceți meseria. Dar într-o zi sunt dat afară, în altă zi nu mai sunt. Dacă pierd sau fac egal, gata, sunt demis. Ar trebui mai mult respect pentru ceea ce fac”, a declarat Zinedine Zidane.

ADVERTISEMENT

Zidane, nervos după perioada petrecută în carantină

Tehnicianul lui Real Madrid a încercat să mai diminueze din tensiunea provocată la conferința de presă, încercând să motiveze răspunsul său agresiv prin perioada petrecută în carantină: “Mă faceți să râd când vreți să știți de ce m-ați enervat! Sau mi se pare doar că eu sunt dat afară de voi zi de zi?

Nu sunt încântat deloc când îmi spuneți asta după fiecare meci mai slab. Nu cred că merit un astfel de tratament din partea presei. Real e campioana en-titre, mă aștept la mai mult respect.

ADVERTISEMENT

Dacă echipa nu merge, v-am spus că sunt eu de vină. Sunt nervos pentru că am stat închis ultimele două săptămâni, m-am simțit ca într-o cușcă. De aceea am vrut să vă zic că lupt până la capăt”, a adăugat Zinedine Zidane.

ADVERTISEMENT