Life

Scandal la un an de la moartea câștigătorului Puterea Dragostei Grecia. Un fost concurent a făcut dezvăluiri șocante

28.06.2020 | 15:37
Scandal la un an de la moartea castigatorului Puterea Dragostei Grecia Un fost concurent a facut dezvaluiri socante
Scandal la un an de la moartea câștigătorului Puterea Dragostei Grecia. Un fost concurent a făcut dezvăluiri șocante. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Panos Zarlas câștiga în urmă cu aproximativ doi ani o sumă impresionantă de bani după participarea în cadrul show-ului „Puterea Dragostei” din Grecia, însă destinul avea să-i fie tragic. Tânărul a murit într-un accident de motocicletă chiar de ziua sa de naștere, un fost coleg făcând dezvăluiri șocante la un an distanță.

Câștigătorul show-ului din Grecia a decedat la începutul lunii iunie 2019 după ce a intrat cu motocicleta într-un parapet, tânărul murind pe loc. Ancheta a dezvăluit că acesta nu purta cască, tânărul venind din Pireu. În plus, presa elenă a declarat că accidentul lui Panos Zarlas a fost surprins de camerele de supraveghere de pe stradă.

ADVERTISEMENT

Unul dintre foștii săi colegi, Socrate, a mărturisit că a descoperit un grup pe o rețea de socializare unde câștigătorul „Puterea Dragostei” era atacat în legătură cu accidentul în urma căruia și-a pierdut viața la numai 28 de ani. Socrate a mai precizat că Panos Zarlas era batjocorit pentru modul în care a murit.

Câștigătorul Puterea Dragostei Grecia, batjocorit la un an de la deces

Ceea ce am văzut cu adevărat este dincolo de sfera umorului. Comentariile sunt cu adevărat jignitoare, zeflemitoare și dezgustătoare. Mi-e rușine de ceea ce văd”, a spus Socrate despre grupul de Facebook.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Puterea Dragostei Grecia a mărturisit în mediul online că a raportat grupul în care Panos Zarlas era judecat pentru felul în care și-a pierdut viața, tânărul nemaiputându-se apăra în această situație.

În plus, Socrate a dezvăluit că le-a cerut fanilor să raporteze la rândul lor grupul de Facebook, lipsind doar un pas până la un adevărat scandal. Prietenul și fostul coleg al lui Panos Zarlas a mai spus că a fost atacat de membrii grupului în cauză, după ce a făcut aceste dezvăluiri șocante.

ADVERTISEMENT

Apel emoționant după moartea câștigătorului Puterea Dragostei Grecia

Panos Zarlas a murit în mod fulgerător, lăsând un gol imens în sufletele celor dragi, cât și în inimile telespectatorilor care l-au susținut pe parcursul show-ului „Puterea Dragostei”.

Stella Mizeraki, tânăra cu care a format un cuplu în cadrul emisiunii, a făcut un apel emoționant după moartea acestuia, în ciuda faptului că nu mai erau împreună.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea din anul 2018 le-a cerut prietenilor și fanilor fostului ei iubit să doneze banii pentru flori și coroane unei fetițe bolnave.

Suma strânsă în cutia specială de la biserică a fost donată familiei copilei care avea nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală, notează stirilekanald.ro.

 

 

 

ADVERTISEMENT