Authors

Scandal la un meci din România! Arbitrul a fost lovit de un jucător. “Trebuie tras la răspundere!”

19.04.2018 | 17:03
Scandal la un meci din Romania Arbitrul a fost lovit de un jucator Trebuie tras la raspundere
Arbitrul agresat Raul Horvat.

Scandal la un meci din România! La partida disputată de Silvania Cehu Silvaniei şi CS Barcău Nuşfalău, din liga a 4-a Sălaj, scor 1-5, în minutul 75, arbitrul Raul Horvat nu a dictat un fault la o intervenţie asupra lui Trandafir Zoicaş, iar atacantul celor de la Silvania a avut o reacţie destul de nervoasă.

Trandafir Zoicaş a alergat în direcţia arbitrului, l-a înjurat şi l-a ameninţat. Astfel, arbitrul Raul Horvat a decis să-l elimine pe atacantul de la Silvania Cehu Silvaniei. Ulterior, fotbalistul l-a fugărit şi l-a lovit cu piciorul în gambă, anunţă sportulsalajean.ro.

A pornit scandalul din cauza arbitrului?

În urma incidentului, Comisia de Disciplină l-a suspendat iniţial pe Zoicaş 16 etape, dar a revenit şi i-a dat un an de suspendare. Vicepreşedintele AJF Sălaj, Horaţiu Bogar, a vorbit despre scandalul dintre jucătorul lui Silvania Cehu Silvaniei şi arbitru şi crede că totul a început din cauza centralului.

“Arbitrul a avut o prestaţie lamentabilă, iar la un meci de acest gen trebuie trimis un central cu experienţă. Hovart a fost depăşit de nivelul jocului şi a fluierat doar într-o direcţie. Prima eliminar ea fost absolut gratuită, iar de acolo a început totul. Jucătorul Trandafir Zoicaş nu trebuia să recurgă la un astfel de gest şi îşi merită suspendarea. Dar şi arbitrul trebuie tras la răspundere. Nu înţeleg de ce arbitrul a început să fugă, fiindcă l-a iritat mai tare pe jucător. Până la urmă, facă fugi de câine el se ia după tine şi te muşcă. Trandafor Zoicaş a cerut un fault clar la mijlocul terenului, dar nu l-a primit. De acolo a pornit totul”, a spus Horaţiu Bogar.

Tags: