News

Scandal la un Spitalul de Pediatrie din Ploiești. Tatăl unui copil a lovit un agent de pază

Polițiștii din Ploiești au trebuit să intervină pentru potoli un bărbat care a devenit agresiv în timp ce aștepta pe holurile Spitalului de Pediatrie lovind un paznic.
04.09.2022 | 17:18
Scandal la un Spitalul de Pediatrie din Ploiesti Tatal unui copil a lovit un agent de paza
Tatăl unui copil adus la spital a agresat un paznic de la un spital din Ploiești/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Incidentul de la Spitalul de Pediatrie survine la numai două săptămâni după ce un medic de la această unitate spitalicească a fost bătut chiar în camera de gardă.

„Este inuman pentru toate cadrele de acolo”

Unul dintre pacienții prezenți sâmbătă seara în spital a relatat, pentru Observatorul prahovean, cum a început dintre agresor și agentul de pază.

ADVERTISEMENT

Aseară în timp ce mă aflam la Spitalul de Pediatrie așteptând cu copilul de la ora 20:00, holul fiind plin, s-a prezentat o doamnă cu ambulanța care a fost văzută înaintea tuturor și care era cu scandal de cum a intrat. Am văzut că soțul doamnei intra mereu înăuntru, iar paznicul încerca să îi explice să aibă răbdare. La un moment dat acesta l-a bătut pe paznic pentru că asistentele au început să țipe după poliție. Una dintre ele a ieșit afară plângând și tremurând, cu telefonul, pentru a suna la 112.

Ceea ce am văzut aseară este inuman pentru toate cadrele de acolo și pentru toți părinții care așteptau liniștiți cu copiii în brațe. Țipau copiii de frică, toată lumea fugea în toate părțile. La un moment dat au ajuns mai multe echipaje de poliție”, a relatat bărbatul.

ADVERTISEMENT

Dosar penal deschis împotriva agresorului

La scurtă vreme, au venit și polițiștii care au pus capăt scandalului, amendându-l pe bătăuș.

Seara trecută, în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că la o unitate medicală din municipiu are loc un conflict între un agent de pază și un bărbat în vârstă de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări reieșind faptul că între cei doi bărbați ar fi izbucnit un conflict spontan cauzat de nemulțumirea bărbatului privind timpul de așteptare al acestuia care venise cu copilul în vederea unei consultări de urgență. Ulterior, conflictul dintre cei doi a degenerat, tânărul îmbrâncindu-l pe pe agentul de pază”, se arată într-un comunicat al IJP Prahova.

Bătăușul nu a scăpat doar cu amenda de 500 de lei, el fiind acum urmărit penal pentru lovire.

La sfârșitul lunii trecute, un medic de la același spital a fost agresat de către familia unui copil pentru că a plecat de lângă acesta pentru a îngriji un tânăr aflat în stare gravă după ce a fost înjunghiat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pe 24 august, un medic din Fetești a fost lovit cu pumnii de către un pacient

Tags: