Carousel hot news

SCANDAL la Vaslui! Porumboiu e PULVERIZAT de omul căruia i-a dat clubul! Atac fără precedent la adresa MILIARDARULUI

Adrian Porumboiu nu mai este patronul Vasluiului. Înlocuitorul său, cel puţin în acte, este Ciprian Damian cu 84% din acţiuni, restul de 16% fiind cedate Consiliului Local. Noul patron îl acuză...
22.01.2014 | 10:58
SCANDAL la Vaslui! Porumboiu e PULVERIZAT de omul căruia i-a dat clubul! Atac fără precedent la adresa MILIARDARULUI
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu nu mai este patronul Vasluiului. Înlocuitorul său, cel puţin în acte, este Ciprian Damian cu 84% din acţiuni, restul de 16% fiind cedate Consiliului Local. Noul patron îl acuză pe omul de afaceri că influenţează autorităţile locale şi controlează clubul cu ajutorul lor.

Damian spune că Porumboiu minte atunci cînd declară că nu mai are nici o legătură cu gruparea vasluiană.

ADVERTISEMENT

„De pe 10 decembrie, eu nu mai sunt preşedintele Consiliului de Administraţie, dar am rămas administrator. Apar la Registrul Comerţului cu puteri depline, deţin 84 % din acţiunile clubului. Pe 20 decembrie, am convocat Adunarea Generală a Acţionarilor, iar Primăria, la presiunea domnului Porumboiu, neagă acel act semnat şi ştampilat de Consiliul Local, act prin care am rămas administrator unic.

Ziua următoare, domnul Porumboiu i-a chemat pe ceilalţi doi administratori, pe care eu îi demisesem şi s-au numit unul pe celălalt preşedinte. L-au pus pe domnul Nebunu (n.r. Viorel Nebunu) unul care lucrează la recepţie la hotelul Racova. Alegerea lor s-a făcut în afara statutului, statut care zice clar că doar în prezenţa tuturor celor trei administratori se iau hotărîri”, a declarat fostul preşedintele al Consiliului de Administraţie al clubului pentru ProSport.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri