Sport

Scandal la vestiare după CFR Cluj – Astra Giurgiu 1-0: „Ați stat «capră» cu Steaua!”

Autor: Marian Popovici | 31.03.2019 | 00:44
Meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Astra Giurgiu din etapa a III-a a play-off-ului Ligii 1, disputat pe stadionul Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, sambata, 30 martie 2019.© FOTO: Flaviu Buboi / Sport Pictures

A fost scandal la vestiare după meciul dintre CFR Cluj și Astra, încheiat cu scorul de 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Bordeianu în minutul 60, însă la finalul meciului, tensiunea a escaladat în drumul spre vestiare și a pornit un schimb de replici dur între cele două tabere. 

Scandal la vestiare după CFR Cluj – Astra Giurgiu 1-0: “Dar cine vorbește?! CFR Cluj?!”

Conform Digisport, președintele lui CFR Cluj, Marian Copilu i-ar fi reproșat lui Azdren Llullaku faptul că meciul cu FCSB a fost blat: “Ați stat capră cu Steaua!”. De aici a pornit o dispută, care a fost însă înnăbușită rapid. Cu toate acestea, Claudiu Belu, jucător care este aproape de FCSB, a taxat CFR Cluj aruncând cuvinte dure:

„Suntem foarte supărați. Nu ne-a ieșit jocul azi. Da, a strigat careva ceva, dar nu știu exact ce, i-a deranjat mult pe Llullaku și pe ceilalți colegi. Era ceva legat de meciul nostru cu FCSB (n.r. 2-0 pentru steliști), se făcea referire la el. Dar cine vorbește?! CFR Cluj?! Să își vadă de jocul lor, minge sus, lungă și pe-a doua și sar la bătaie… Dacă asta este campioana României…De aia nu mai jucăm pe nicăieri”, a spus Belu după meci.

Scandal la vestiare după CFR Cluj - Astra Giurgiu 1-0 „Ați stat «capră» cu Steaua!”
Meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Astra Giurgiu din etapa a III-a a play-off-ului Ligii 1, disputat pe stadionul Constantin Radulescu din Cluj-Napoca,

“Dacă un profesionist spune așa ceva înseamnă că nu are habar de fotbal”

Azdren Llullaku a rămas surprins de reacția președintelui de la CFR Cluj, Marian Copilu: „Sunt niște chestii care nu-mi convin, a venit unul dintre ei (n.r. din staff-ul CFR-ului), ne-a spus că ne-am dat viața cu ei, iar cu FCSB ne-am dat la o parte. Dacă astfel de comentarii vin de la suporteri, mai înțelegi, dar când un profesionist spune așa ceva, înseamnă că nu are habar de fotbal!”

Așa cum FANATIK anunța, în ciuda problemelor de la Astra, patronul a plătit un salariu, însă în 15 zile se vor face din nou 3 luni de restanțe, iar jucătorii nu s-au ferit să își exprime nemulțumirile: “Deși am primit un salariu, nu s-a terminat nimic momentan. Când o să avem banii la zi, atunci vom fi liniștiți. Vom face iar grevă dacă nu ne primim banii. E greu, dacă luăm banii o dată la trei luni e greu să te întreții, să îți ajuți familia”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1