Fotbal intern

Scandal la Viitorul între Hagi şi Bivolaru. “Totul a plecat de la un prost!”

31.07.2018 | 16:08
Scandal la Viitorul intre Hagi si Bivolaru Totul a plecat de la un prost

Scandal la Viitorul între Hagi şi Bivolaru. Cristi Bivolaru, directorul general al fostei campioane a României, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că miercuri dimineaţă o să discute cu Gică Hagi pentru a îi spune acestuia că niciodată nu i-a contestat deciziile tehnice şi nu a făcut declaraţii care să îl pună într-o lumină proastă pe fiul său, Ianis Hagi.

Gică Hagi, antrenorul dar totodată şi patronul clubului Viitorul Constanţa, nu s-a ferit să îl pună public la punct pe Cristi Bivolaru după ce i s-au transmis la finalul meciului de la Chiajna, scor 1-1,  declaraţiile directorului său general în legătură cu neconvocarea lui Ianis Hagi pentru meciul cu Concordia Chiajna. Ianis nu e în lot, așa au considerat cei din staff-ul tehnic, nu trebuie să ne surprindă nimic. E mult spus că Ianis e afectat din cauza criticilor. Nu a fost în cea mai bună formă în meciurile cu Dunărea Călărași, 0-1, și Vitesse, 2-2. Se așteaptă mult de la el, e jucătorul numărul unu al echipei și, cu siguranță, e un tip care e foarte conștient de valoarea și prestațiile lui. Dacă putem vorbi despre o luptă, e una lăuntrică, o luptă ce se dă în el,a spus Bivolaru.

Scandal la Viitorul între Hagi şi Bivolaru. “Totul a plecat de la un prost!”

La finalul partidei, Gică Hagi, extrem de nervos, i-a dat următoarea replică directorului său general: “Noi am schimbat toată echipa. Nu ştiu ce a zis Bivolaru, nu ştiu ce v-a povestit, eu ştiu ce am făcut eu. Am odihnit echipa pentru joi, avem meci greu. Poate şi Bivolaru s-a speriat când a văzut formaţia care a intrat, dar asta e. La mine la club fac eu formaţia, nu o face Bivolaru. Aşa că decid eu totul, nu decide Bivolaru”

Cristi Bivolaru în timpul unei conferinţe de presă
Scandal la Viitorul între Hagi şi Bivolaru. Directorul Viitorului în timpul unei conferinţe de presă

Dar Cristi Bivolaru, directorul general al clubului Viitorul Constanţa, a explicat în cursul zilei de marţi pentru FANATIK.RO că intenţionează să îl lase pe Gică Hagi să se liniştească, iar miercuri dimineaţă o să poarte cu acesta o discuţie înaintea plecării echipei Viitorul Constanţa în Olanda. “Vă daţi seama că îl cunosc pe Gică Hagi de foarte mulţi ani şi ştiu cum vorbeşte el la supărare, mai ales că fusese trimis în tribune. Dar vă spun eu că totul a plecat de la un prost. Doar un prost putea să îl întărâte pe Gică împotriva mea. Nu am discutat cu Gică nimic în cursul zilei de marţi deoarece doresc să îl las să se liniştească. Însă vreau să vă spun că eu niciodată nu i-am contestat deciziile lui Gică Hagi. Nu sunt nebun să o fac atât timp cât ştim cu toţi cât de mult se pricepe Gică la fotbal. Ar fi culmea să îi contest eu deciziile sale. Nu am vrut să îl jignesc pe Ianis sau să spun ceva rău legat de el. O să discut cu Gică Hagi miercuri dimineaţă înaintea plecării noastre în Olanda. Si vă spun foarte sincer că nu sunt absolut deloc supărat pe Gică Hagi după mesajul pe care mi l-a transmis. Sunt sigur că el o să mă înţeleagă după ce îi voi explica exact ce am declarat despre neconvocarea lui Ianis. Pe mine şi pe Gică ne leagă o prietenie prea mare ca să fim supăraţi unul pe altul”, a precizat Bivolaru.

Ceartă la Viitorul. Cine este Cristi Bivolaru

Cristi Bivolaru şi Gică Hagi, antrenorul dar totodată şi patronul clubului Viitorul Constanţa, se cunosc de pe vremea în care actualul oficial al clubului de la Ovidiu lucra ca director al departamentului relaţiilor internaţionale în cadrul Federaţiei Române de Fotbal, Acesta a fost foarte mulţi ani unul dintre oamenii de bază ai lui Mircea Sandu, iar “Regele” era la vremea respectivă căpitanul echipei naţionale.

Tags: