Fotbal intern

Scandal! Florentin Dumitru, dat afară de la Voluntari! Opriţa rămâne antrenor

19.07.2018 | 11:52
Scandal Florentin Dumitru dat afara de la Voluntari Oprita ramane antrenor
Haos la Voluntari! Andone nu a legitimat intenționat 3 jucători și Daniel Oprița are probleme în alcătuirea echipei pentrui jocul cu Dinamo

Situaţie explozivă înainte de startul campionatului la Voluntari. După îndepărtarea lui Adrian Mutu şi a fostului preşedinte Dan Leasă din conducere, lucrurile au luat-o razna din nou. De data aceasta totul s-a întâmplat sub privirile stupefiate ale jucătorilor care au asistat la un scandal cât casa între noul şef, Ioan Andone şi colaboratorii săi. Astfel, totul a plecat după ce la un antrenament Costin Lazăr şi Adelin Pârcălabu au avut ceva de împărţit. Între cei doi au intervenit antrenorul Daniel Opriţa, dar şi preşedintele clubului, Florentin Dumitru care au încercat să aplaneze conflictul.

FANATIK.RO a aflat că managerul general al echipei, Ioan Andone, a fost cel care a decis să-i rupă contractul lui Florentin Dumitru, pe care l-a dat afară. Andone i-a reproşat lui Dumitru termenii duri în care i-a răspuns în prezenţa jucătorilor. Fostul dinamovist i-a acordat credit în continuare antrenorului Opriţa, despre care nu o dată a declarat că este mulţumit de felul în care îşi pregăteşte formaţia. Mai mult de atât, sunt şanse foarte mari ca la echipă să rămână şi jucătorul Costin Lazăr, deşi iniţial şi acesta s-a aflat pe lista celor care urmau să fie îndepărtaţi.

Florentin Dumitru, dat afară de la Voluntari! Cine preia rolul

În ceea ce priveşte situaţia colaboratorilor săi, Iulian Miu, Gabi Popescu şi a celorlalţi care au fost înregimentaţi în această vară de către gruparea ilfoveană, Ioan Andone a precizat că o decizie se va lua abia săptămâna viitoare, după ce Voluntariul va juca prima etapă a Ligii 1 Betano împotriva lui Dinamo.

De remarcat că, după îndepărtarea lui Florentin Dumitru de la echipă, sarcinile sale vor fi preluate, cel puţin temporar, de Florin Cernat, cel care  a fost numit în funcţia de director sportiv după ce a agăţat ghetele în cui. Fostul internaţional va încerca astfel să fie liantul între conducere şi jucătorii lui Opriţa. În urma conflictului, toată lumea a apelat la primarul Florin Pandele, care a încercat să liniştească şi el spiritele, mai ales că cearta a avut loc cu doar câteva zile înainte de debutul noului sezon.

11 este locul pe care s-a clasat FC Voluntari la finele sezonului trecut