Stiri sportive

RĂZBOI TOTAL fotbalist – preşedinte! “E un mincinos!”

CSMS Iaşi a încheiat anul pe antepenultimul loc în clasamentul Ligii 1 după ce a suferit a nouă înfrîngere în campionat, cu Steaua. La scurt timp după eliminarea din Cupa Ligii, preşedintele...
25.12.2014 | 00:26
RAZBOI TOTAL fotbalist  presedinte E un mincinos

CSMS Iaşi a încheiat anul pe antepenultimul loc în clasamentul Ligii 1 după ce a suferit a nouă înfrîngere în campionat, cu Steaua. La scurt timp după eliminarea din Cupa Ligii, preşedintele formaţiei din Copou, Florin Prunea, a pus tunurile pe un Wesley, fotbalist în care şi-a pus mari speranţe. “A fost penibil, jenant. De fapt, el a venit la Iaşi pentru orice altceva în afară de fotbal. Nu am fost de acord cu venirea lui”, a spus fostul internaţional român. Cel mai probabil, va urma o remaniere a lotului, iar jucătorii care nu au dat randament vor părăsi echipa.

“Am patru oferte din Liga 1”

FANATIK.RO a discutat cu Wesley Lopes chiar înainte să părăsească România cu destinaţia Brazilia. Atacantul este nemulţumit că Prunea îl acuză că are viaţă extrasportivă şi ia în calcul să nu-şi ducă la bun sfîrşit contractul cu CSMS Iaşi. “Nu cred că mai revin la Iaşi. Sînt şanse minime. Nu înţeleg de ce mă atacă Prunea. Eu am fost profesionist, toată lumea mă cunoaşte. De altfel, am fost sunat de patru cluburi din Liga 1 care m-au ofertat. Mie îmi place în România. La Iaşi poate nu am făcut de fiecare dată jocuri bune, dar nici nu prea am avut cu cine să joc. Am avut coechipieri care nu erau mulţumiţi de situaţia lor financiară, nu poţi face performanţă cu salarii de 2.000 de euro. Voi avea o discuţie cu cei din conducere şi vom vedea ce este de făcut”, a spus Wesley pentru FANATIK.RO.

FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CSMS IASI, LIGA 1 (4.11.2014)

“A refuzat rezilierea contractului!”

Prunea nu a rămas dator şi i-a oferit o replică dură lui Wesley. Preşedintele lui CSMS Iaşi susţine că atacantul a refuzat să-şi rezilieze contractul şi îl atenţionează să revină la echipă dacă nu vrea să fie suspendat. “Wesley ar face bine să termine cu minciunile. La această oră el nu are cum să semneze cu nici o echipă, deoarce a refuzat rezilierea contractului cu CSMS Iaşi pe cale amiabilă. Eu i-am propus acest lucru, dar el nu a dorit. În plus, în momentul în care a plecat în vacanţă i s-au achitat şi lui din restanţele salariale. Apoi îl sfătuiesc să tacă din gură şi să se prezinte la reunirea echipei. Pe 12 ianuarie trebuie să fie la antrenament, deoarece dacă nu o va face, atunci va suporta consecinţele de rigoare”, a spus Prunea pentru FANATIK.RO. Săptămîna trecută au apărut informaţii că fotbalistul de 34 de ani ar fi semnat cu Uniao Barbarense, grupare din Campeonato Paulista Serie A2.

Prunea-660x400

“Dacă mă apuc să vorbesc nu mai joacă în România”

Preşedintele lui CSMS Iaşi îi trasnmite lui Wesley că riscă să nu mai joace fotbal în campionatul românesc în cazul în care va dezvălui ce comportament a avut în Copou. “Totodată îl mai sfătuiesc să nu mă provoce că dacă mă apuc eu să vorbesc, cu probe concrete, reţineţi, probe concrete, atunci vă asigur că nu va mai juca în România pe la nici o echipă. Am probe indubitabile. A spus că nu avea cu cine să joace la Iaşi că nu aveau colegii lui valoare? Minte! V-a spus cît de în urmă era el cu pregătirea fizică? Eu cînd am spus acele lucruri despre el la sfîrşitul jocului cu Steaua am ştiut ce vorbesc”, a încheiat Prunea.

5.000 de euro pe lună este salariul lui Wesley la CSMS Iaşi

3 goluri în 11 partide a reuşit Wesley pentru CSMS Iaşi

Tags: