News

Scandal la un magazin din Buzău. Un bărbat a fost călcat pe gât de agenții de pază. Video

Scandal de proporții raportat miercuri după amiază la un magazin din Buzău. Un bărbat a fost scos din spațiul comercial călcat pe gât de agenții de pază.
06.01.2022 | 15:59
Scandal la un magazin din Buzau Un barbat a fost calcat pe gat de agentii de paza Video
ADVERTISEMENT

Conflict izbucnit miercuri la un hiper-market din municipiul Buzău. Un client care a considerat că a fost înşelat la preţ, într-un magazin din oraş, a fost pus la pământ şi călcat pe gât de agenții de pază.

Întregul moment a fost filmat de un martor și postat pe rețelele de socializare. Același bărbat a reuşit să sune la numărul unic de urgenţă 112, fiind ulterior ajutat de câțiva oameni care au asistat șocați la scenele violente.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Buzău a fost călcat pe gât de agenții de pază. Incidentul, petrecut la un magazin

Bărbatul imobilizat de agenții de pază le-a spus agenților de Poliție că, din punctul său de vedere, a fost înșelat la casa de marcat. Acesta ar fi descoperit că mai multe produse pe care le cumpărase aveau un preţ pe bon şi un alt preţ la raft.

Scandalul de la magazinul din Buzău nu s-a oprit aici. Un alt conflict a izbucnit atunci când, un alt bărbat de 41 de ani, care filmase întreaga scenă, a fost legitimat de polițiști.

ADVERTISEMENT

În acel moment, bărbatul a devenit recalcitrant, astfel că poliţiştii au fost nevoiţi să îl încătuşeze. Acesta a fost dus la secţia de Poliţie pentru identificare.


”Având în vedere că un bărbat căruia polițiștii i-au solicitat documentele în vederea legitimarii a devenit recalcitrant, refuzând cooperarea, acesta a fost imobilizat și condus la sediul Poliției.

ADVERTISEMENT

De asemenea, bărbatul în vârstă de 41 de ani, din Buzău, a fost sancționat contravențional conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, anunță IPJ Buzău, conform Antena 3.

Anchetă deschisă de Poliție pentru a verifica dacă a existat comportament abuziv al agenților de pază

După vederea imaginilor cu bărbatul pus la pământ și călcat pe gât de agenții de pază, IPJ Buzău anunță că s-a sesizat din oficiu.

ADVERTISEMENT

Se fac cercetări pentru a vedea dacă sunt întrunite ”elementele constitutive ale infracțiunii de purtare abuzivă”. De asemenea, se verifică dacă acuzațiile clientului privind faptul că ar fi fost înșelat de vânzători sunt fondate.

”Ieri (n.r. miercuri), în jurul orei 15.00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către un buzoian, în vârstă de 44 de ani, cu privire la faptul că în zona unui hipermarket din municipiul Buzău s-a creat un conflict spontan pe fondul nemulțumirilor sale în calitate de client, nemulțumiri legate de actul comercial, acesta fiind imobilizat de agenții de pază ai operatorului economic.

Având în vedere imaginile apărute, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat cercetări, sub coordonarea parchetului, cu privire la acțiunile angajaților societății de pază contractate de hipermarket, pentru a stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de purtare abuzivă.

Totodată, polițiștii de la investigarea criminalității economice fac verificări cu privire la nemulțumirile apelantului în ceea ce privește actul comercial prestat de operatorul economic, în același timp fiind supusă unei analize specifice la nivel intern și intervenția echipajului mixt la fața locului”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

ADVERTISEMENT
Tags: