Life

Scandal monstru după succesul serialului Wednesday. Jenna Ortega a dat din casă un secret din spatele producției

Scandal fără precedent după succesul serialului Wednesday. Fără să vrea, Jenna Ortega a dat câteva detalii secrete ținute ascunse de producători.
09.12.2022 | 17:31
Scandal monstru dupa succesul serialului Wednesday Jenna Ortega a dat din casa un secret din spatele productiei
Scandal fără precedent după succesul serialului Wednesday. Ce dezvăluiri a făcut Jenna Ortega. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Serialul Wednesday s-a dovedit a fi un real succes. Acesta a fost filmat și în România, cu actori români, dar și străini și nimeni nu avea să știe că fanii îl vor aprecia atât de mult.

Declarațiile controversate făcute de Jenna Ortega

Pe de altă parte, un scandal monstru a izbucnit după ultimul interviu acordat de Jenna Ortega, personajul principal din serial.

ADVERTISEMENT

Fără să vrea, aceasta a făcut publice câteva detalii pe care producătorii le țineau ascunse în realitate.

Într-un interviu acordat pentru publicația NME.com, Jenna Ortega a vorbit despre anumite secvențe de pe platoul de filmare.

ADVERTISEMENT

Aceasta dezvăluia că nu știa să danseze prea bine și că s-a ocupat singură de coregrafie, într-un timp foarte scurt.

La finalul discursului său însă, Jenna Ortega a scăpat un detaliu extrem de important. Aceasta a dezvăluit că era infectată cu COVID în acel moment, adică practic existau șanse mari să le dea virusul și colegilor săi de pe platou.

ADVERTISEMENT

”Am făcut singură coreografia. Nu sunt o mare dansatoare, e clar pentru toată lumea. Alesesem piesa(n.r. melodia Goo Goo Muck a trupei The Cramps, din 1981), cu aproximativ o săptămână înainte și am încercat să iasă cât mai bine. A fost aiurea, pentru că era prima mea zi, infectată cu Covid”, a spus, dezinvoltă, Jenna Ortega, pentru sursa citată.

Iar discursul actriței care a interpretat-o pe Wednesday a devenit și mai controversat.

Aceasta susține că cei de pe platou nu știau că are COVID și că a stat ceva timp acolo până a primit rezultatele testului.

ADVERTISEMENT

”Mi-au dat niște pastile, între cadrele filmate, întrucât așteptam rezultatul testului”, a mai povestit Jenna Ortega pentru sursa amintită.

Fanii serialului Wednesday, revoltați după ce au aflat informația

Ulterior, cei de la NME.com a contactat compania MGM, care a produs serialul Wednesday. Sursa citată a confirmat faptul că Jenna Ortega a avut COVID, însă ar fi stat în carantină până când virusul a trecut, testul COVID fiind unul negativ.

”Le-am sugerat să refacem scena, dar nu a mai fost timp. Probabil că mi-ar fi ieșit mai bine”, a mai spus actrița.

Fanii serialului Wednesday s-au enervat la culme când au aflat acest detaliu. Unii au acuzat producătorii că nu au luat măsurile de protecție necesare pentru ca actorii să fie în siguranță.

De asemenea, Jenna Ortega a ajuns și ea să fie aspru criticată pentru că a continuat să filmeze și a ignorat orice simptom, riscând astfel să îi îmbolnăvească pe ceilalți.

Un alt semn de întrebare este cel legat de când s-a întâmplat asta. Mai exact, nu este clar dacă Jenna Ortega avea COVID atunci când Wednesday a fost semnat în România și dacă și alți actori ar fi luat virusul de la ea.

Totuși, Victor Dorobanțu, actorul care l-a interpretat pe Thing dezvăluia într-un interviu recent că nu a ieșit din România până la lansarea serialului din Los Angeles, așa că sunt șanse mari ca episodul cu pricina să fi fost filmat în țara noastră.

ADVERTISEMENT
Tags: