News

Scandal monstru în București! Adriana Bahmuțeanu îi oferă o coroană funerară lui Clotilde Armand, după ce i-a boicotat momentul electoral – Video

08.09.2020 | 21:35
Scandal monstru in Bucuresti Adriana Bahmuteanu ii ofera o coroana funerara lui Clotilde Armand dupa ce ia boicotat momentul electoral  Video
ADVERTISEMENT

Scandal uriaș în plină campanie electorală! Adriana Bahmuțeanu, candidată la primăria sectorului 1, unde o are drept contracandidată pe Clotilde Armand, susținută de PNL și USR-PLUS, a protestat alături de cei de la Partidul Ecologist în timpul unui eveniment electoral unde a participat și premierul Ludovic Orban.

Adriana Bahmuțeanu, show total cu Clotilde Armand

Bahmuțeanu a intervenit după respectivul moment în direct la Antena 3 unde, în emisiunea lui Mihai Gâdea, a invitat-o pe Clotilde Armand la o dezbatere față în față.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la OTV susține că Armand a luat-o în zeflemea când i-a pus o serie de întrebări și a încercat să aibă un dialog chiar cu Ludovic Orban.

Bahmuțeanu s-a dus în parcul Herăstrău cu un megafon unde a strigat „M**e PNL” reproșându-le liberalilor că au luat primari de la PSD și întrebând cum e cu corectitudinea pe care o clamează de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Bahmu a declarat la Antena 3 că din momentul protestului, candidatura lui Clotilde Armand este istorie și i-a oferit o coroană funerară, moment în care Mihai Gâdea a fost nevoit să îi atragă atenția.

Scheletul mortului de la Distrigaz din dulapul lui Clotilde Armand

„Vreau să o întreb despre sectorul 1 al Capitalei. Vreau să știu dacă dânsa cunoaște câte cartiere sărace sunt aici. Chiar am rezolvat zilele trecute problemele acestor cetățeni. Am strâns de exemplu gunoiul din casa unui om, unde era focar de infecție.

ADVERTISEMENT

Mă interesează povestea cu Distrigaz. Acolo a murit un maistru principal când doamna Armand era directoare. După moartea lui, dânsa a dispărut în Franța timp de trei ani, iar apoi a revenit în România. Ce să vezi? Persoana decedată era de vină, dar trei ani a pus batista pe țambal. Să-mi spună și mie dacă are mustrări de conștiință și dacă acel accident putea fi evitat”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena 3.

„Aș întreba-o despre povestea cu Bechtel, ar au mai întrebat-o mulți și nu a răspuns niciodată”, a mai spus vehementă Bahmuțeanu.

ADVERTISEMENT