ADVERTISEMENT
News

Scandal monstru în București! Adriana Bahmuțeanu îi oferă o coroană funerară lui Clotilde Armand, după ce i-a boicotat momentul electoral – Video

Autor: Dan Suta | 08.09.2020 | 21:35
Scandal monstru în București! Adriana Bahmuțeanu îi oferă o coroană funerară lui Clotilde Armand, după ce i-a boicotat momentul electoral - Video
Adriana Bahmuțeanu, scandal cu Clotilde Armand în sectorul 1. Sursa foto: captură Antena 3

Scandal uriaș în plină campanie electorală! Adriana Bahmuțeanu, candidată la primăria sectorului 1, unde o are drept contracandidată pe Clotilde Armand, susținută de PNL și USR-PLUS, a protestat alături de cei de la Partidul Ecologist în timpul unui eveniment electoral unde a participat și premierul Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu, show total cu Clotilde Armand

Bahmuțeanu a intervenit după respectivul moment în direct la Antena 3 unde, în emisiunea lui Mihai Gâdea, a invitat-o pe Clotilde Armand la o dezbatere față în față.

Fosta prezentatoare de la OTV susține că Armand a luat-o în zeflemea când i-a pus o serie de întrebări și a încercat să aibă un dialog chiar cu Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT

Bahmuțeanu s-a dus în parcul Herăstrău cu un megafon unde a strigat „M**e PNL” reproșându-le liberalilor că au luat primari de la PSD și întrebând cum e cu corectitudinea pe care o clamează de fiecare dată.

Bahmu a declarat la Antena 3 că din momentul protestului, candidatura lui Clotilde Armand este istorie și i-a oferit o coroană funerară, moment în care Mihai Gâdea a fost nevoit să îi atragă atenția.

ADVERTISEMENT

Scheletul mortului de la Distrigaz din dulapul lui Clotilde Armand

„Vreau să o întreb despre sectorul 1 al Capitalei. Vreau să știu dacă dânsa cunoaște câte cartiere sărace sunt aici. Chiar am rezolvat zilele trecute problemele acestor cetățeni. Am strâns de exemplu gunoiul din casa unui om, unde era focar de infecție.

Mă interesează povestea cu Distrigaz. Acolo a murit un maistru principal când doamna Armand era directoare. După moartea lui, dânsa a dispărut în Franța timp de trei ani, iar apoi a revenit în România. Ce să vezi? Persoana decedată era de vină, dar trei ani a pus batista pe țambal. Să-mi spună și mie dacă are mustrări de conștiință și dacă acel accident putea fi evitat”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena 3.

ADVERTISEMENT

„Aș întreba-o despre povestea cu Bechtel, ar au mai întrebat-o mulți și nu a răspuns niciodată”, a mai spus vehementă Bahmuțeanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!