ADVERTISEMENT
Life

Scandal monstru în echipa Faimoșilor de la Survivor România! Sebi acuză: „A încercat să facă un grup”

Autor: Dan Suta | 08.05.2021 | 21:19
Scandal monstru în echipa Faimoșilor de la Survivor România! Sebi acuză: „A încercat să facă un grup”
Sebi de la Survivor România, deranjat de atitudinea lui Culiță Sterp. Foto: captură Kanal D

Un nou scandal zguduie show-ul Survivor România, iar de data asta în prim plan sunt Sebi și Culiță. Fostul fotbalist s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea din ultima vreme a cântărețului de muzică de petrecere și l-a acuzat că nu face altceva decât să dea bine în fața celor din fața micilor ecrane.

ADVERTISEMENT

Sebastian a vorbit mai sincer ca niciodată despre schimbarea de tactică pe care Culiță Sterp a făcut-o în ultima perioadă, apropiindu-se mai mult de Elena, pe care nu o suporta deloc și despre care nu spunea tocmai cele mai bune lucruri la începutul competiției.

Sebastian a vorbit cu Raluca și Zanni despre comportamentul ciudat al lui Culiță, spunând că el, Zanni și Cosmin nu s-au gândit niciodată să formeze o bisericuță, așa cum Culiță încearcă să facă acum cu Elena și Irisha.

Culiță Sterp, pus la zid de Zanni și Sebastian Chitoșcă

„Atitudinea lui… el nu își dorește ca echipa să fie unită cum se spune, el o face să se vadă acasă bine și când spune rugăciunea. Ideea e că el a creat acum două grupuri. Eu Zanni și Cosmin nu suntem un grup. A simțit că ne-am îndepărtat de el în timp. A încercat să facă un grup prin Elena, el care niciodată nu o suporta pe Elena”, a declarat Sebastian Chitoșcă.

ADVERTISEMENT

Culiță a aflat lucrurile pe care le cred colegii săi despre el și a ținut să se apere: „Eu nu m-am schimbat”.

Echipa Faimoșilor de la Survivor România, tot mai dezbinată

Echipa Faimoșilor pare mai dezbinată ca niciodată, în urma distanțării lui Culiță de colegii săi. În toată această ecuație, Zanni i-a ținut isonul lui Sebi, spunând că artistul nu face altceva decât să producă și mai mult haos, cu toate că acesta susține că este corect și vrea ca echipa să fie unită.

În replică, Culiță a mai spus că el va critica de fiecare dată pe cineva atunci când va considera că nu are dreptate, așa cum a făcut-o și cu Jador când a avut anumite derapaje, fiind convins că își va meține prietenia cu manelistul după ce va ajunge în România.

ADVERTISEMENT

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!