Fotbal intern

Scandal monstru în Liga 1: „M-au făcut țigan, mi-au scos morții din pământ”

22.01.2021 | 21:39
Scandal monstru in Liga 1 Mau facut tigan miau scos mortii din pamant
ADVERTISEMENT

Meciul dintre Chindia și Academica Clinceni încheiat cu scorul de 2-1, a creat un scandal monstru în Liga 1. Atacantul celor de la Academica, Jovan Markovic, declară că a fost insultat de jucătorii adverși și cere măsuri imediate comisiilor federale.

Imediat după fluierul final al partidei, cele două echipe au pornit o adevărată încăierare, iar scandalul a fost aplanat doar după intervenția celor două staff-uri.

ADVERTISEMENT

Arbitrul partidei, Marian Barbu, i-a sancționat pe Marco Dulca și Juan Cascini după ce aceștia s-au încleștat, acela fiind momentul în care haosul s-a declanșat pe teren.

Scandal monstru în Liga 1: „M-au făcut țigan, mi-au scos morții din pământ”

Scandalul a fost amplificat de declarațiile lui Jovan Markovic, care a reclamat după meci insultele primite în timpul partidei: “Mă loveau fără minge, din «țigan» nu m-au scos tot meciul. Căpușă, fundașii lor… Așa mi-au zis tot meciul. Nu am mai pățit așa ceva. Nu mi se pare normal. Nu știu de la ce a plecat.

ADVERTISEMENT

Erau supărați ca au luat gol, ei n-au voie să ia gol. Mi-au scos morții din pământ, lucruri care nu se fac în fotbal. I-am înjurat și eu, dar nu așa. Mi s-ar părea normal să se ia măsuri.

Sper să se întâmple ceva, nu știu dacă observatorul a trecut ceva în raport”, a declarat fotbalistul celor de la Academica Clinceni, Jovan Markovic.

ADVERTISEMENT

Ilie Poenaru, reacție fermă după scandal: „Eu nu accept așa ceva”

Antrenorul celor de la Academica Clinceni, Ilie Poenaru, a spus că nu acceptă astfel de ieșiri pe terenul de fotbal, fiind dezgustat de evenimentele petrecute: “Am înțeles că Marco și Căpușă…

Căpușă, de când a intrat, l-a făcut în toate felurile (n.r – pe Cascini), l-a înjurat, i-a adresat niște cuvinte mai neortodoxe și s-a luat puțin și de nația lui. Marco a avut o reacție pe care nu trebuie să o aibă.

ADVERTISEMENT

O să plătească pentru asta, pentru că eu n-am nevoie de așa ceva și nu accept asemenea lucruri”, a declarat Poenaru la finalul partidei.

ADVERTISEMENT