Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Scandal-monstru în naționala Belgiei înainte de meciul cu România! Tatăl unui titular l-a certat pe selecționer: „Nu e un antrenor bun”

Nu este deloc liniște în naționala Belgiei înainte de meciul cu România de la EURO 2024. Tatăl unui fotbalist din lot l-a certat pe selecționerul Domenico Tedesco.
22.06.2024 | 16:18
Scandalmonstru in nationala Belgiei inainte de meciul cu Romania Tatal unui titular la certat pe selectioner Nu e un antrenor bun
Situație tensionată la naționala Belgiei, înaintea meciului cu România de la EURO 2024. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Naționala Belgiei stă pe un butoi de pulbere înainte de meciul cu România, sâmbătă, 22 iunie, ora 22:00, în a doua etapă din Grupa E de la EURO 2024. Pierre, tatăl lui Leandro Trossard, titularul din naționala Belgiei, l-a tras la răspundere pe Domenico Tedesco pe care îl consideră responsabil pentru evoluțiile slabe ale fiului său.

Scandal-monstru în naționala Belgiei înainte de meciul cu România! Tatăl unui titular l-a certat pe selecționer: „Nu e un antrenor bun”

Belgia se află sub mare presiune înainte de meciul cu România de la Koln. „Dracii roșii” nu mai au voie să facă pași greșiți, după startul fals de turneu final, scor 0-1 cu Slovacia în prima rundă. În ziua meciului Belgia – România, Pierre, tatăl lui Leandro Trossard, l-a pus la zid pe selecționerul Domenico Tedesco.

ADVERTISEMENT

În meciul cu Slovacia, Leandro Trossard a fost titular și înlocuit în minutul 66. Fotbalistul belgian de la Arsenal a avut o prestație extrem de modestă. “Leandro e criticat, dar a tot fost mutat de pe o poziție pe alta, e dificil să menții același standard în jocul tău în aceste condiții.

Nu cred că Tedesco e un antrenor bun pentru Belgia, chiar și în condițiile în care e mai puțin încăpățânat decât Roberto Martinez (n.r. precedentul selecționer).

ADVERTISEMENT

„Nu trebuie să îi subestimăm pe români. Ucraina nu a existat în meciul cu ei”

Nu simt pozitivitate în jurul echipei. Nu trebuie să îi subestimăm pe români. Ucraina pur și simplu n-a existat în meciul cu ei. Dar sper că mă voi înșela, că Belgia va bate și că entuziasmul va crește”, a declarat Pierre Trossard, citat de presa din Belgia.

De asemenea, Mircea Rednic, fost antrenor în Belgia la Standard Liege, Gent sau Mouscron, a declarat în direct la TV că situația din jurul naționalei lui Domenico Tedesco este extrem de tensionată.

ADVERTISEMENT

Belgienii sunt furioși pentru neconvocarea portarului Thibaut Courtois, dar și pentru startul catastrofal reprezentat de înfrângerea cu Slovacia (0-1). „Aştept reacţia jucătorilor belgieni, pentru că ei au intrat cam pe vârfuri. Chiar am zis, nu m-am bucurat că Belgia a pierdut, pentru că ştiu reacţia lor după înfrângere, au fost foarte multe comentarii negative.

„E un scandal care mocnește legat de neconvocarea lui Courtois”

În primul rând la adresa antrenorului, încă e un scandal care mocneşte legat de neconvocarea lui Courtois. La meciul pe care l-au jucat cu Slovacia, antrenorul a făcut foarte multe improvizaţii, care nu i-au ieşit şi nu a fost iertat deloc.

ADVERTISEMENT

Mai mult ca sigur vor avea o reacţie pozitivă pentru că au calitate, au o echipă foarte bune şi sunt sigur că altfel vor aborda meciul cu România”, a declarat Mircea Rednic, la TV Prima Sport.

ADVERTISEMENT
4,40 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „X” în meciul Belgia - România
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero...
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero taxe pe afaceri
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru...
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru cum agață, căsătorit fiind, «moartele de foame» prin Dubai''
Culisele retragerii lui Joe Biden din cursa prezidențială. Cine l-a convins și cu...
Culisele retragerii lui Joe Biden din cursa prezidențială. Cine l-a convins și cu ce argumente
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!