Sport

Scandal monstru în naționala Croației! Ante Rebic, atac direct la selecționer: „Jucăm prost de 2-3 ani!”

Ante Rebic tocmai a creat un scandal monstru în naționala Croației, atacându-l pe selecționerul Zlatko Dalic.
30.06.2021 | 20:58
Scandal monstru in nationala Croatiei Ante Rebic atac direct la selectioner Jucam prost de 23 ani
ADVERTISEMENT

Atacantul lui AC Milan dă vina pe selecționer și spune că naționala Croației nu mai joacă fotbal de 2-3 ani, mai exact de când au obținut locul doi la Campionatul Mondial din Rusia.

Reacția lui Ante Rebic vine ca urmare după declarațiile lui Zlatko Dalic, care spunea că unii jucători din națională nu mai au ce căuta la echipă în viitor.

ADVERTISEMENT

Scandal monstru în naționala Croației! Ante Rebic l-a atacat pe selecționer

Ante Rebic a fost nervos după eliminarea Croației de la Campionatul European 2020 și dă vina pe selecționerul Zlatko Dalic, spunând că echipa nu mai joacă fotbal de mult timp:

„Echipa națională nu mai joacă nimic de 2-3 ani. Păcat, s-a irosit o generație, nu am avut un antrenor care știe să pună în valoare talentul nostru”, a fost postarea lui Ante Rebic.

ADVERTISEMENT

Postarea lui a fost lăsată publică pentru 20 de minute, după care a fost ștearsă. Mai mult decât atât, Rebic și-a închis definitiv și contul de socializare, de pe care a postat mesajul.

Presa din Croația a efectuat un sondaj, la care fanii au oferit un număr de 22.000 de răspunsuri, în care spuneau că Ante Rebic a fost cel mai slab jucător al croaților de la EURO 2020.

ADVERTISEMENT

Croația, evoluție oscilantă la EURO 2020

Croația a terminat pe locul 2 grupa D, din care a mai făcut parte Anglia, Cehia și Scoția. Croația a avut o singură victorie la Campionatul European, scor 3-1 împotriva Scoției.

În rest, croații au pierdut în primul meci cu Anglia, scor 0-1, iar în fața Cehiei au remizat, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

În optimile de finală, selecționata lui Zlatko Dalic a dat peste Spania, alături de care a oferit un meci incendiar, cu multe răsturnări de situații.

Croația a condus după autogolul lui Pedri, din minutul 20, însă Pablo Sarabia a egalat în minutul 38. Ibericii au trecut în avantaj prin golurile lui Cesar Azpilicueta, din minutul 57, și cel al lui Ferran Torres, din minutul 77.

Când lucrurile păreau să fie rezolvate, croații au revenit prin golul marcat de Mislav Orsic, în minutul 85, iar Mario Pasalic a egalat în minutul 90+2.

În prelungiri, Spania a mai înscris de două ori, prin Alvaro Morata și Mikel Oyarzabal, ceea ce a consemnat eliminarea Croației.

ADVERTISEMENT
Tags: