News

Scandal în PSD. Eugen Teodorovici, atacat dur de secretarul general Paul Stănescu: „O calamitate, un aventurier”

23.06.2020 | 20:23
Scandal in PSD Eugen Teodorovici atacat dur de secretarul general Paul Stanescu O calamitate un aventurier
ADVERTISEMENT

Paul Stănescu îl atacă pe Eugen Teodorovici, candidatul propus la șefia partidului de către aripa pro-Dragnea, în momentul în care PSD își va alege un nou președinte.

Paul Stănescu l-a acuzat pe Teodorovici că nu este un „social-democrat autentic” în condițiile în care nu a ajutat cu nimic primarii PSD.

ADVERTISEMENT

Stănescu, secretarul general interimar al PSD, l-a catalogat pe Teodorovici drept un aventurier politic, preocupat „să vâneze funcții”.

Eugen Teodorovici, atacat dur de Paul Stănescu. Conflict în PSD

Replica dură a lui Stănescu vine după ce Orlando Teodorovici l-a acuzat pe Ciolacu că nu respectă statutul PSD, implicit nu respectă legile țării.

ADVERTISEMENT

Teodorovici este un aventurier politic, incapabil să se gândească la PSD şi la colegii lui. El nu este un social-democrat autentic. A fost o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului fiind preocupat doar de funcţii.

Nu a ajutat cu absolut nimic primarii PSD, ba mai mult nu le-a dat banii promişi pentru proiecte cât a fost ministru al Finanţelor”, a declarat Stănescu, conform Digi 24.

ADVERTISEMENT

Teodorovici este candidatul surpriza la Congresul din viitor al PSD, când se va alege oficial un nou președinte. Cu toate acestea, Paul Stănescu crede că Teodorovici vrea răul partidului.

Teodorovici vrea să facă rău acestui partid pentru interesele sale personale. PSD rămâne unit şi determinat să câştige viitoarele alegeri locale şi parlamentare. În loc să fie preocupat ca PSD să câştige alegerile, încearcă să destabilizeze partidul şi să vâneze în continuare funcţii”, a punctat Stănescu.

ADVERTISEMENT

Teodorovici a fost îndepărtat din funcția de președinte executival partidului după eșecul Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale.

Orlando Teodorovici este considerat ca fiind apropiat de grupul lui Liviu Dragnea din PSD, fiind susținut de Codrin Ștefănescu, dar și de alți membri din umbră. Cel mai probabil, Teodorovici se va lupta cu Marcel Ciolacu, președintele interimar care este susținut, momentan, de Gabriela Firea și Olguța Vasilescu.

Sorin Grindeanu, cel văzut drept o soluție pentru șefia partidului, a decis să nu se implice, în timp ce Vasile Dîncu, candidatul propus de Ardeal pentru șefia PSD, pare mai degrabă interesat de a conduce din umbră soarta partidului.

ADVERTISEMENT