Life

Scandal monstru în showbizul românesc. Bianca Drăgușanu îi răspunde Cristinei Cioran: „E un nimeni”

09.04.2021 | 22:52
Scandal monstru in showbizul romanesc Bianca Dragusanu ii raspunde Cristinei Cioran E un nimeni
Cum i-a răspuns Bianca îndrăgitei actrițe. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Credeați că Bianca Drăgușanu va sta cu mâinile în sân după ce Cristina Cioran a „îndrăznit” să se lege de aspectul său fizic și numeroasele operații estetice pe care le-a suferit la nivelul feței? Ei bine, nu. Chiar deloc.

Ea pentru mine este nimeni”, a fost răspunsul scurt, dar tranșant oferit unei confidente care, potrivit cancan.ro, a acceptat să le facă publice. Trebuie spus că scandalul a izbucnit într-o perioadă plină de schimbări importante pentru fosta asistentă TV.

ADVERTISEMENT

Deși relația cu Gabi Bădălău părea sortită eșecului, iată că „porumbeii” s-au mutat împreună. Unde? Chiar în locuința pe care controversatul om de afaceri o împărțea până mai ieri cu fosta soție, Claudia Pătrășcanu și cei doi copii.

Bianca Drăgușanu, replică dură pentru Cristina Cioran

Ea (n.r.Cristina Cioran), pentru mine este nimeni și nu mă interesează ce zic oamenii care nu mă cunosc și nu înseamnă nimic pentru mine.

ADVERTISEMENT

Pentru mine contează ce zice familia mea, iubitul meu, 2-3 prieteni, restul, ce importanță au?”, a spus Bianca Drăgușanu, ca reacție la criticile extrem de dure aduse de Cristina Cioran.

Bianca Drăgușanu a avut o viață intimă tumultoasă, plină de eșecuri. Acum cică s-a împăcat, că a primit un ceas șmecher, fiind retușată din nou.

ADVERTISEMENT

Și-a tăiat nasul. Mi se pare că deja te duci într-o zonă…dar poate că așa îți dorești tu, să arăți ca o păpușă. Cred că deja e prea mult, cred că cineva ar trebui să-ți spună să te oprești, e a treia rinoplastie.

Nu știu ce să zic, fiecare om e liber să facă ce-și dorește. Dar, să aibă și grijă, că nouă ne pare rău de ei. Din oameni frumoși se transformă în monstruoși”, sunt declarațiile cu care îndrăgita actriță a „reușit” să stârnească un scandal monstru în showbizul românesc.

ADVERTISEMENT