Scandal monstru înainte de meciul cu FCSB! O studentă la Medicină, dezvăluiri picante despre președintele lui Poli Iași: “Am făcut amor în trei cu el și soția lui! Mi-au promis că îmi iau ei un apartament prin ANL”

EXCLUSIV FANATIK
Andrei Trifan   
in Fotbal intern
25/11/2018, 09:38
Scandal monstru înainte de meciul cu FCSB! O studentă la Medicină, dezvăluiri picante despre președintele lui Poli Iași: “Am făcut amor în trei cu el și soția lui! Mi-au promis că îmi iau ei un apartament prin ANL” GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK
O studentă la Medicină face dezvăluiri incendiare despre președintele lui Poli Iași. Cezara Daria vorbește despre întâlnirile cu Adrian Ambrosie

FANATIK vă prezintă un caz care va zgudui din temelii fotbalul românesc. O tânără de 23 de ani, studentă la Medicină, face dezvăluiri incendiare despre președintele lui Poli Iași, Adrian Ambrosie! Aceasta susține că bărbatul în vârstă de 50 de ani ar fi agățat-o pe un site de dating și i-ar fi propus să o cunoască și pe soția lui.

Fiind vorba despre un subiect sensibil, FANATIK i-a cerut tinerei să își motiveze intenția. Răspunsul a fost simplu: “Vreau să mă răzbun pentru că s-au folosit de mine și vreau ca alte fete să nu mai fie păcălite așa cum am fost eu”. Urmează detalii care pe unii i-ar putea șoca.

Le primeşti GRATIS cu revista TAIFASURI! Faimoasele GHEARE DE BUCĂTĂRIE au ajuns și în România! Americanii nu pot trăi fără ele! Detalii AICI

S-ar fi cunoscut pe un site de dating: “Avea o poză cu el și soția la ID”

O blondă de înălțime medie, subțirică, își face apariția în mall Promenada. Este din Iași. Am discutat cu ea la telefon și i-am cerut să vină la București, pentru că informațiile pe care le deține sunt de genul celor care nu pot fi dezbătute de la distanță. Sunt dezvăluiri incendiare, dezvăluiri picante. Am obținut acordul să înregristrăm totul și să folosim numele Cezara Daria, cel pe care l-a folosit și ca nickname pe site-ul de dating. Tânăra a ajuns cu avionul de la Iași, vineri, și pare destul de sigură pe ea. Dialogul începe abrupt. Povestea ei este despre Adrian Ambrosie, președinte la Poli Iași.

ASCULTĂ AICI DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DE STUDENTA DIN IAȘI

M-am cunoscut cu Adrian Ambrosie și cu soția lui pe un site de dating numit Floca. Era la sfârșitul lui iulie anul acesta. Aveau fotografie împreună. Au intrat pe mine. Am discutat să ne întâlnim, prin mesaje, pe site. Nu am schimbat numere de telefon. Am rămas pe aplicație până a venit să se vadă cu mine. Am stabilit un loc unde să ne întâlnim. Totul a durat ceva, câteva zile. Nici nu am vorbit în zile consecutive. Cam o săptămână. Țin minte clar că avea o poză cu el și soția la ID. Am crezut că poate face mișto, se mai întâmplă.

Așa arată aplicația Floca pe care Cezara Daria l-ar fi cunoscut pe Adrian Ambrosie

Apoi, ne-am întâlnit pe Copou. A venit și m-a luat cu mașina lui, un SUV, alb, Ford parcă. Eram un pic emoționată, l-am văzut și era un bărbat cu o vârstă destul de înaintată. M-a luat, a început să îmi facă multe complimente. Că arăt bine, că sunt frumoasă. M-a întrebat câți ani am? I-am spus că am 23 de ani și că sunt studentă la Medicină. Ne-am plimbat cu mașina și, la un moment dat, mi-a propus să mergem la el acasă, să bem ceva și să putem discuta mai mult, să ne cunoaștem. Nu mi-a fost teamă, l-am văzut un bărbat destul de bine și nu părea genul ăla care ar vrea să sară pe tine sau ceva”, declară Cezara pentru FANATIK.

Cezara Daria a vorbit despre aventura cu Adrian Ambrosie și a oferit detalii picante despre întâlnirile lor

 

Adrian Ambrosie este președintele clubului Poli Iași

“M-a întrebat dacă vreau să fac cunoștință și cu soția lui! Mi s-a părut o glumă!”

Ce s-a întâmplat apoi a uimit-o și pe tânăra Cezara Daria din Iași. O întâlnire picantă. Foarte picantă. „Mai aveam puțin să intrăm la el acasă, în zona Păcurari, când mi-a zis: “Te-ar deranja dacă ai face cunoștință și cu soția mea?”. Eu am început să hlizesc, să râd. Mi s-a părut o glumă. Uitându-mă la el am văzut că era destul de serios. Era adevărat. Soția lui chiar era acasă. M-am simțit un pic stânjenită, când am intrat și ea era acolo, vă dați seama.

Au o casă destul de mare, cu gard înalt, au un câine ciobănesc german bătrân. Vis-a-vis e un teren liber, nu era nimic construit acolo. În curte au o masă de vreo șase persoane, o canapea de terasă. Ne-am așezat. Am stat afară cât am băut, cât am discutat. Am consumat vin. Am început să mă acomodez, să vorbesc. Dânsa a început să îmi povestească faptul că ei călătoresc în America foarte des, că au afaceri, că au la Palas (n.r. un mall din Iași) nu știu ce din asta de înghețată naturală. Au apreciat faptul că sunt vegetariană și că mănânc mai mult natural și sănătos. Am discutat un pic despre religie, ei fiind penticostali. Am discutat unele idei legate de biserică, de Dumnezeu, de slujbe. Ei ziceau că nu au sfinți și ei aveau tendința să considere că religia lor este mai bună. Eu am venit cu argumentul că Iisus scris cu un singur “I” înseamnă în ebraică măgar, iar ei au zis că nu are legătură… A fost un schimb de idei, nu am discutat banalități, sunt oameni cu care ai ce vorbi”, afirmă studenta.

O studentă la medicină, dezvăluiri incediare despre președintele lui Poli Iași: “Am făcut amor toți trei”

Lucrurile ar fi evoluat rapid, conform declarațiilor Cezarei. Cei doi soți și blonda ar fi avut relații intime în casa din zona Păcurari. “Am intrat în casă. Lumina era destul de difuză acolo, canapelele din living erau crem. M-am amețit. Am băut vreo două sticle de vin și ce a urmat vă puteți imagina. Adică am făcut amor. Și cu dânsa, toți trei. Eu am mai avut experiențe cu femei, dar nu cu un cuplu. Nu m-am inhibat, nu sunt genul care să se inhibe. A durat ceva totul, a fost mai lung. După asta, dânsa a ieșit. Nu vreau să dau detalii mai intime.

Dânsa și-a luat o cămașă pe ea și a dispărut, dânsul a rămas cu mine și a mai stat puțin. Îmi dădea de înțeles să mă îmbrac, să plec, pentru că nu puteam să rămân peste noapte. M-a condus la un taxi, a mers cu mine. Înainte de asta am mai discutat niște aspecte legate de mine, de faptul că sunt studentă. Mi-au zis: “Ești studentă, ai și tu nevoi financiare. Dacă te putem ajuta vreodată, să ne spui”. Nu mi-au dat bani în acea seară, nu s-a pus problema de așa ceva. Doar mi-au oferit acea oportunitate de a le cere ajutorul dacă voi avea vreodată nevoie. Am apreciat și am plecat acasă”, își amintește moldoveanca Cezara.

Cezara Daria a venit la București pentru a-și spune povestea legată de presupusa ei relație cu Adrian Ambrosie

ASCULTĂ AICI DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DE STUDENTA DIN IAȘI

“S-au oferit să îmi ia un apartament prin ANL! Am fost folosită și trădată!”

După prima întâlnire amoroasă, flirturile între cei trei ar fi continuat. Tot prin site-ul de dating, tot prin mesaje. Totul e mărturisit de tânără. “Ne-am mai dat mesaje. M-au întrebat dacă sunt ok și au pus accent pe discreție, că vor ca totul să rămână între noi. Am rămas pentru o perioadă doar cu contul de pe Floca, unde discutam cu el. El îmi zicea “cine știe câți iubiți mai ai tu”, pentru că noi nu am făcut schimb de numere de telefon, vorbeam doar prin aplicație”, susține Cezara.

Faptul că între ei exista o chimie a fost confirmat, în opinia blondei, de faptul că s-au întâlnit încă o dată. La o distanță destul de scurtă. Scenariul ar fi fost identic. Fata ar fi fost preluată din oraș și ar fi mers la casa unde era așteptată din nou de nevasta bărbatului.

După o săptămână, ne-am întâlnit iar. Mie mi-a plăcut cum am fost tratată prima dată, atmosfera. A fost foarte bine, din toate punctele de vedere. A doua oară a fost la fel. Ne-am întâlnit tot seara, pe la 10. Atunci s-a pus problema că el ar putea să mă ajute cu un apartament prin ANL, să mi-l plătească. Mie mi-a surâs acest lucru. Ne-am simțit bine toți trei și a doua oară, a fost super. Nu mi-au făcut nici un cadou, nu mi-au dat bani, doar vinul pe care l-am băut împreună.

Ei se oferiseră să îmi ia un apartament, eu m-am limitat la o sumă mică. Atunci când mi-am dat seama că nu au luat în calcul nici măcar acea sumă că de fapt sunt baliverne. M-am simțit folosită, m-am simțit trădată. Te duci acasă la oameni, mai ales în acest context, chiar nu te aștepti să te ducă bărbatul acasă la femeia sa. Eu sunt sigură că au avut și alte variante și de aceea au renunțat așa ușor la mine. Practic doar când găseau una liberă… Poate că nu doreau să se implice prea mult”, declară femeia.

Le-a cerut bani și au refuzat-o! “E o răzbunare! E riscant când te joci cu femeia!”

Mărturisile Cezarei despre Adrian Ambrosie sunt extrem de delicate. De ce ar vrea o femeie să își expună viața intimă și să își asume o astfel de situație? FANATIK a întrebat-o clar pe tânără: “De ce ai ales să faci public totul? Multă lume se va întreba ce interes ai!”.

De ce îmi spun povestea? Poate fi considerată o răzbunare! M-am simțit folosită. I-am dat mesaj la un moment dat, am avut nevoie de ajutor. Nu m-au luat în seama. Le-am spus că aș avea nevoie de… sunt studentă totuși… M-au dus cu zăhărelul, m-au amânat, că o să vorbim, că au o perioadă mai ocupată, că sunt plecați. Apoi, nu au mai răspuns, nu nimic. Mi-am dat seama că eu am fost cea naivă. Nu i-am amenințat vreodată. Probabil că nici nu s-au gândit, m-au văzut mai de la țară, mai naivă, mai venită abia la orașul mare. Nu și-au imaginat că eu aș putea vorbi. Le-am cerut o sumă modestă de bani, nu ceva exagerat. Până în 1500 de lei. Cât să îmi acopere chiria. Le-am scris și suma pentru că m-am gândit că își imaginează că le voi cere mai mult. Puteam să fac asta de la început, dacă aș fi fost materialistă. Dar nu am avut nevoie, mi-a fost și rușine.

Ei s-au jucat și au crezut că poți să te joci așa… Orice acțiune, are reacțiune. Nu au știut să își țină cuvântul. E riscant când te joci cu femeia. Am părut eu așa blândă, dar știi cum e… Pisica blândă zgârie rău”, declară Cezara Daria.

Cezara Daria s-a plimbat printr-un mall bucureștean după dezvăluirile despre Adrian Ambrosie

Blonda nu se ferește de cuvinte. S-a simțit foarte lezată de atitudinea celor doi soți, care i-ar fi promis că o vor ajuta financiar și că îi vor facilita achiziționarea unui apartament, dar care nu și-au respectat cuvântul dat. Ea susține că a aflat mult mai târziu identitatea reală a bărbatului și faptul că este implicat în fotbal, dar că acest lucru nu i-a influențat decizia de a vorbi. “Nu știam la început cine este dânsul, cu ce se ocupă și ce funcție are. Am aflat mult după aceste lucruri. Nu m-a interesat prea mult acest aspect. Probabil că dacă auzeam nici nu m-aș fi întâlnit cu el.

El s-a prezentat ca fiind Adrian. La un moment dat a zis că îl cheamă Ambrosie și eu i-am zis că e un nume mai rar. El e un bărbat bine, pentru vârsta lui, 50 de ani, arată foarte ok. Și el și soția lui. Amândoi arată foarte bine. Eu nu i-am zis niciodată lui că știu cine e, că nu am vrut să sune a amenințare sau așa. Nu l-am amenințat niciodată, nimic, nimic. Eu mi-am păstrat bunul-simț, dânșii nu. Am fost naivă pentru că am crezut niște lucruri pe care mi le-au spus. Nu am vrut să se ajungă aici, dar am fost tratată la final cum am fost tratată. M-au aruncat ca și cum își permit asta. Probabil că s-au gândit că au o situație financiară bună și că o să îmi fie frică. Nu vreau ca alte fete să mai fie păcălite cum am fost eu”, își încheie Cezara Daria, studenta la Medicină, dezvăluirile.

Reacția lui Adrian Ambrosie: “O făcătură extraordinară! SF! Martor îmi este Dumnezeu!”

Președintele celor de la Poli Iași, Adrian Ambrosie, a vorbit pentru FANATIK despre dezvăluirile făcute de tânăra Cezara Daria. Oficialul moldovenilor neagă că ar fi folosit vreodată site-ul de dating Floca și că ar fi avut vreo escapadă de genul celor povestite de studenta din Iași.

Este o încercare de discreditare a mea după tot ce s-a întâmplat la club în ultima perioadă și ar putea avea legătură cu apele tulburi de aici. Nu știu de acest site de matrimoniale, nu am intrat vreodată pe el și nu am cont acolo. Dacă cineva a făcut așa ceva, poate că a folosit poze de ale mele cu soția, poate le-a luat de pe facebook. Oricine le poate lua de acolo. 

Martori pentru ceea ce spun îmi sunt Dumnezeu, în primul rând, eu fiind creștin practicant, și apoi colegii de echipă, colegii de școală și un oraș întreg. La fel și fetele de la naționalele Under 17 și Under 19 pe care le-am antrenat. O comunitate întreagă mă cunoaște. Este un păcat din punct de vedere biblic și nu aș face niciodată așa ceva. Și să minți este un păcat, pe care Dumnezeu îl va pedepsi mai devreme sau mai târziu. Este posibil să aibă date generale legate de persoana mea. Dacă a vrut să facă o făcătură, persoana respectivă a făcut-o ca la carte“, a declarat Adrian Ambrosie pentru FANATIK.

Întrebat dacă i-ar fi propus tinerei un apartament, așa cum a susținut aceasta, Adrian Ambrosie a fost tranșant: “Intrăm în zona SF! Doamne, Doamne! Nu mai vreau să știu de toate minciunile acelei persoane. Aici vreau să pun punct, nu am de gând să comentez toate aberațiile. Este posibil să mă adresez instanțelor abilitate, de judecată, în legătură cu persoana care a spus această poveste“.

Adrian Ambrosie (50 de ani) este un fost fotbalist la Politehnica Iași, care a debutat în 1977. S-a retras de la clubul moldovean în 2000 și a urmat o carieră de antrenor. Profesorul de sport și-a luat licențele necesare și a pregătit naționalele de fotbal feminin Under 17 și Under ale României. Din anul 2017, el ocupă funcția de președinte executiv al formației Poli Iași, înlocuindu-l la acea oră pe fostul internațional Florin Prunea.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI!
Închide ×

FANATIK.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a FANATIK.RO cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.
Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Am înțeles