Sport

Scandal-monstru între Kylian Mbappe și PSG! Răspuns dur al campioanei Franței după declarațiile starului transferat de Real Madrid: „Nu are absolut nicio clasă”

Kylian Mbappe și PSG au intrat într-un schimb dur de replici. Atacantul transferat de Real Madrid i-a deranjat pe șefii campioanei Franței la conferința de presă.
06.06.2024 | 14:10
Scandalmonstru intre Kylian Mbappe si PSG Raspuns dur al campioanei Frantei dupa declaratiile starului transferat de Real Madrid Nu are absolut nicio clasa
Scandal în toată regula între Kylian Mbappe și PSG! Declarațiile fotbalistului i-au nemulțumit pe șefii de pe Parc des Princes. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a participat marți, 4 iunie, la conferința de presă premergătoare meciului amical Franța – Luxemburg. Căpitanul naționalei din Hexagon a vorbit despre plecarea de la PSG și a mărturisit că au existat oameni care l-au făcut nefericit. Declarațiile lui Mbappe au nemulțumit-o pe campioana Franței.

Scandal-monstru între Kylian Mbappe și PSG! Răspuns dur al campioanei Franței după declarațiile starului transferat de Real Madrid: „Nu are absolut nicio clasă”

Kylian Mbappe a fost prezent la conferința de presă premergătoare amicalului Franța – Luxemburg, miercuri, 5 iunie, ora 22:00. A fost prima apariție a căpitanului Franței în fața jurnaliștilor, după transferul la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Inevitabil, Mbappe a vorbit despre perioada petrecută în tricoul lui PSG, dezvăluind că, în cadrul clubului parizian, au existat persoane care l-au făcut nefericit. O sursă apropiată a clubului PSG a declarat pentru AFP că Mbappe „nu are absolut nicio clasă”.

“Nasser al-Khelaïfi nu a dictat niciodată cea mai mică decizie pentru echipă. Luis Enrique a spus chiar el însuşi acest lucru, dar, în ciuda a tot ceea ce se întâmplă, Mbappe spune ceva şi toată lumea dă ca şi cum ar fi adevărul”, a spus sursa respectivă, pentru AFP, citată de Marca.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe, „salvat” de Luis Enrique și Luis Campos la PSG

Kylian Mbappe a precizat că a avut parte de un ultim sezon extrem de complicat în tricoul lui PSG. Atacantul a evoluat pe Parc des Princes în perioada august 2017 – iulie 2024. Căpitanul naționalei Franței a mărturisit că a fost „salvat” de antrenorul Luis Enrique și de directorul sportiv Luis Campos, pentru că președintele Nasser Al-Khelaïfi avea de gând să nu-l mai folosească pe Mbappe pentru tot sezonul.

Totul, pentru că Mbappe a refuzat prelungirea contractului cu PSG. „Trebuie amintit că PSG şi atacantul de 25 de ani nu au ajuns încă la un acord asupra detaliilor tranzacţiei convenite vara trecută, care ar trebui să permită PSG, care îşi va pierde bijuteria fără nicio taxă de transfer, să recupereze între 80 şi 100 de milioane de euro”, a adăugat sursa respectivă.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a început sezonul 2023/2024 în afara lotului lui PSG, pentru că a refuzat să rămână pe Parc des Princes până în iunie 2025. Atacantul în vârstă de 25 de ani a semnat un contract pe 5 sezoane cu Real Madrid.

Kylian Mbappe, cu gândul la EURO 2024

Toată atenția lui Kylian Mbappe este îndreptată către EURO 2024 în următoarea perioadă. Franța face parte din Grupa D alături de Polonia, Austria și Olanda. Starul lui Real Madrid a recunoscut că grupa este una complicată.

ADVERTISEMENT

”Obiectivul meu va fi să fiu în formă maximă pentru Euro. Este o competiţie complicată, poate mai complicată decât o Cupă Mondială, chiar dacă există multă presiune în jurul unei Cupe Mondiale”.

Avem o grupă dificilă şi este o competiţie pe care nu am mai câştigat-o de 24 de ani. Trebuie să fim pregătiţi şi să avem performanţe bune încă din faza grupelor”, a spus Kylian Mbappe, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT