SCANDAL MONSTRU între Oana Roman şi Măruţă!

Deşi a avut nunta pe care a visat-o şi a avut toţi prietenii şi familia aproape, Oana Roman are parte de probleme după fericitul eveniment. Ea este foc şi pară pe Cătălin Măruţă, dar şi...
18.06.2014 | 10:07
SCANDAL MONSTRU intre Oana Roman si Maruta
ADVERTISEMENT

Deşi a avut nunta pe care a visat-o şi a avut toţi prietenii şi familia aproape, Oana Roman are parte de probleme după fericitul eveniment. Ea este foc şi pară pe Cătălin Măruţă, dar şi pe postul Pro TV, după ce, se pare, cineva ar fi filmat la nuntă fără acordul ei.

Oana Roman l-a luat în colimator şi pe relizatorul Cătălin Măruţă, pe care îl face cu ou şi cu oţet, după emisiunea de marţi, a acestuia.

“Văd că Dl Măruţă nu se dezminte şi îmi arată că e şi mincinos! Cătălin Măruţă minţi cu neruşinare! Nu l-am invitat pe (…) în calitate de reporter şi nici pt că vroiam să rămân în relaţii bune cu Proul pt că nu ne certaserăm! (..) a fost invitat ca prieten, pentru că ne ştim de 10 ani, cu mult înainte să lucreze la pro! Nu mi-a cerut nici o secundă acordul să filmeze cu tel şi nu a filmat cu telefonul ci cu o cameră mică profesionistă pe care o avea la rever! Nu mai minţi Măruţă că minciuna are picioare scurte! Am şi mesajul de la el prin care recunoaşte că avea cameră profesionistă la el! Iar despre contractul pe care l-am avut cu voi el s-a făcut la cererea insistentă a voastră! Voi aţi venit şi mi-aţi propus acest lucru, nu eu v-am rugat! Hai să fim oneşti şi să avem un pic de onoare!”, a scris Oana Roman, dezlănţuită, pe Facebook.

Oana Roman (38 de ani) a avut parte de cea mai fericită zi din viaţa ei, pentru că două mult aşteptate evenimente au avut loc duminică. Vedeta s-a căsătorit cu alesul inimii, Marius Elisei (29 de ani), şi tot atunci, cei doi au creştinat-o pe Maria Isabela, micuţa de doar câteva luni a cuplului.

Sursa: libertatea.ro

Tags: