Fotbal intern

“Amanta FCSB” a spus tot! Detalii incredibile despre relaţia cu jucătorii şi bătaia încasată de la soţii

Scandalul monden al lunii vine din fotbalul românesc. Mai precis, de la FCSB, acolo unde Ada Hululei, o tânără din judeţul Neamţ, a pus pe foc vestiarul lui Nicolae Dică cu dezvăluirile ei....
07.11.2017 | 08:37
Amanta FCSB a spus tot Detalii incredibile despre relatia cu jucatorii si bataia incasata de la sotii

Scandalul monden al lunii vine din fotbalul românesc. Mai precis, de la FCSB, acolo unde Ada Hululei, o tânără din judeţul Neamţ, a pus pe foc vestiarul lui Nicolae Dică cu dezvăluirile ei. Bătută de soţia lui Ovidiu Popescu la meciul din Europa League cu Hapoel Beer Sheva, tânăra a ales să meargă la emisiunile mondene pentru a-şi etala povestea. Care nu e deloc neinteresantă!

“Am dovezi, sunt declaraţii date la poliţie, am mers la spital. Eu am plecat la spital direct.
Am ajuns la meci, inainte de a se termina meciul cu vreo 5 minute i-am spus prietenei mele sa mergem, pentru a evita aglomeratia de la iesire. I-am spus ca merg la baie, iar cand am ajuns la chiuvetă să mă spăl pe mâini am fost luată de păr şi trasă spre toalete. Cineva ma tinea, unghiile mi-au fost rupte, nu puteam sa ripostez. Cea de-a doua persoana care m-a lovit, nu as şti cu exactitate cine este, dar daca o vad in fata ochilor o recunosc. Mi-a dat cu pumnul in faţă, mi-a spart buza, m-a lovit la tâmple, în cap. A doua zi m-a sunat cu numar necunoscut (n.r. sotia)  si mi-a spus ca daca vreau sa ii dau contul meu bancar ca sa imi trimita bani, sa imi pun unghii. Dar si eu am bani, Alina, sa imi pun unghii!”
,  a povestit Ada Hululei la kanald.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Amanta lui Ovidiu Popescu: “Mi-a plăcut de el din poze!”

Ada Hululei a explicat cum l-a cunoscut pe Ovidiu Popescu: pe facebook! “Amanta FCSB” a povestit că ştia că acesta are o relaţie stabilă şi că fotbalistul chiar i-a spus că vrea să se căsătorească şi i-a arătat şi lista invitaţilor! Ada neagă faptul că ar fi stat pentru bani cu mijlocaşul lui Nicolae Dică.

“Nu este prima oară când am mers la meciuri, de când s-a încheiat totul între mine şi Ovidiu. Eu nu ma consider amanta lui. L-am cunoscut pe Ovidiu în octombrie, anul trecut. Era intr-o relaţie cu Alina, nu era insurat. Pe parcursul întâlnirilor dintre noi doi mi-a spus că urmează să se căsatoreasca, mi-a aratat lista invitatilor. Mi-a placut şi mie de el din poze, iar apoi cand ne-am intalnit probabil mi-a placut cum mi-a vorbit. Nu stiu de ce am acceptat asta si m-am multumit asa. Nu am stat din interes cu el, nu mi-a dat niciun ban”, a spus Ada.

“Mergeam la el acasă. Soţia era în spital, să îşi pună silicoane!”

Finalul a fost apoteotic. Amanta FCSB a povestit cum decurgeau întâlnirile dintre cei doi şi dezvăluie că, de fapt, ei nici măcar nu prea vorbeau. Plus ceea ce a atras-o cel mai mult la Popescu: tatuajele!

“Am fost şi la el acasă şi pot sa dovedesc. Nu pot să zic că m-am îndrăgostit de el, dar mi-a plăcut foarte mult de el. Iubita lui era în spital, să îşi pună silicoane. Nu m-am dus în patul femeii, m-am dus in livingul ei. E simpatic, ma atrageau tatuajele lui. In rest, nu aveam foarte multe de vorbit. Oricum, el este un las si nu mi-a dat niciun semn dupa toata aceasta agresiune. Face mereu ce ii spune sotia lui”, a fost declaraţia tinerei.